kapat
17.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Tokat'ta hain saldırı: 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı
Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Kadıvakfı köyünde görev yapan Jandarma Komutanlığı'na bağlı zırhlı askeri araca dün akşam 19.30 sıralarında roketatarlı saldırı düzenlendi. TKP-ML ve DHKP-C örgütlerince düzenlendiği belirtilen saldırıda 2 asker şehit oldu, üç asker de yaralandı. 2 hafta önce aynı köyde 2 TİKKO militanı öldürülmüştü.

Sivas'ta da 6 kurban
Sivas'ta nişandan dönen alkollü sürücü Kamber Tatar(44)'ın, aşırı hız yüzünden direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarladığı kamyonette 6 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı. Kangal ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada araç sürücüsü Kamber Tatar başta olmak üzere, oğlu Hüseyin Tatar (13), Alirıza Akbulut (21), Naciye Şahin (33), Haydar Kılıç (33) ,Güven Kaplan (43) hayatını kaybetti. Ali Doğan (35) ise yaralandı.

Yavuz Donat'a ikiz torun geldi
Yazarımız Yavuz Donat'ın oğlu Tufan ve gelini Ebru Donat'ın dün ikiz çocukları dünyaya geldi. İkizlere Delfina ve Yavuz adı verildi. Donat Ailesi'ni kutlar, bebeklere uzun ve sağlıklı bir ömür dileriz.

Estetik merkezinin sahibi gözaltında
Orta köyde bulunan ve geçtiğimiz cuma akşamı yanarak harabeye dönen Özel Pleiades Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Hastanesi'nin sahibi A. Y. gözaltına alındı. Polis, olay sırasında yaralanan Yavuz Polat'ın "Hastaneyi, sigortadan para almak için patronum yaktırdı" şeklindeki ifadesi üzerine Y. 'u gözaltına aldı. Y., piyasaya olan 360 milyarlık borcunu ödeyebilmek için sigortadan para almayı amaçladığını, bunun için hastanesini yaktırdığını itiraf etti. Polis, bina kundaklanmadan önce, değerli tıbbi malzemelerin başka bir yere taşınmış olabileceğini gözönünde bulundurarak soruşturmayı genişletti.

Kara Elmas-2'de 25 kişi gözaltında
Manisa'nın Soma İlçesi'nde 25 Mayıs tarihinde yapılan Kara Elmas-1 operasyonunun ardından, dün de Kara Elmas-2 operasyonu başlatıldı. Ege Linyit İşletmeleri'ndeki yolsuzlukla ilgili olarak düzenlenen operasyon kapsamında 25 kişi gözaltına alındı. 3 kişinin de arandığı öğrenildi. Kara Elmas-2 operasyonunda ilk aşamada, aralarında Ege Linyitleri İşletmeleri'nden 6, Soma Nakliyeciler Kooperatifi'nden 9, "Özdoğukan" isimli şirketin mensuplarından 2 kişinin de bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale'de nefes nefese takip
Çanakkale Boğazı'ndan icralık olduğu için kaçmaya çalışan Ukrayna gemisi, sahil güvenlik botlarını bir saat peşinden koşturdu. Telsizle Yunan sahil radyosunu arayıp, "İmdat, Türkler bize ateş açacak" diyen geminin kaptanı, ateş edileceği uyarısı üzerine teslim oldu. Ukrayna'nın Mariupol Limanı'ndan yüklediği kömürü İtalya'nın Ravenna kentine götüren Ukrayna bayraklı 3 bin 712 grostonluk "Marmara 3" adlı gemi, icralık olduğu gerekçesiyle durdurulmak istendi. Ancak kaptan, yoluna devam edince takip başladı.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır