kapat
17.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Esrarengiz hayran!


İtiraf.com sitesine İzmir'den yazan 30 yaşındaki bir kadın tam bir Kadir İnanır hayranı. İnanır'la tanışmak için yapmadığı kalmayan kadın, onunla tanışmadan kimsenin evlenme teklifini kabul etmiyor
Kimi göğsüne jilet atar... Kimi konserde ayılıp bayılır... Kimi aynı filmi sekiz kere izler; yine de bıkmaz. Herkes gençliğinde bir ünlünün 'fan'ı olmuştur. Ancak yıllar geçtikçe bu ilgi durulur. Fanatik normalleşir. Hatta 30'una gelince insan, "Amma da abartmışım" diye düşünür.

İtiraf.com sitesine 'Karlay' takma adıyla İzmir'den yazan kadın ise bu çizginin dışına çıkıyor. 30 yaşındaki 'Karlay' bir Kadir İnanır hayranı. Hayran ne kelime hastası!

HER ŞEY ONA ULAŞMAK İÇİN
Sevdiği adamla karşılaşmak için 10 yıldır uğraşıyor. Bunun için neler yapmamış ki! Sarıkamış'ta film çevirmekte olduğunu duyunca oteline gidiyor. Görüşemiyor. İstanbul'da yaşarken 2 yıl boyunca karşılaşmaya çalışıyor; beceremiyor. İzmir'e dönünce, "Belki fırsat doğar" diyerek tiyatroya başlıyor; yine olmuyor. Kuşadası'ndaki çekimlere gidiyor: Sonuç sıfır! Buket Saygı ile 'motivasyon' skandalı patlayınca TV'den İnanır'ın numarasını alıyor ve şiirlerini mesaj olarak geçiyor. Cevap yok!

Derken bir gece 'aşkı' arıyor: "Bana mesaj gönderiyorsunuz." Durumu kavrayamıyor. "Bir daha olmasın" deyip kapatıyor Kadir. Jeton düşünce kahroluyor. Yine mesaj çekiyor. Yanıt geliyor. Konuşuyorlar. Onu filmin İzmir galasına çağırıyor: "O mutluluğu tarif edemem. Konuşmasındaki o asalet, o seviye... Bu adamı boşuna sevmemişim. Sevgim ona yakışıyor, dedim." Heyecanla galayı bekliyor.

Yine aksilik! Ne kuaföre gidecek parası vardır, ne hediye alacak, ne de taksiye verecek. Gidemiyor: "Hava yağmurluydu. O gün gökyüzü de benimle birlikte ağlıyordu..." Bunun üzerine BBG'ye katılmayı düşünüyor. Orada anlatacaktır sevgisini. Ancak elemeyi aşamıyor.

Bu arada yıllar geçmektedir. Erkeklerde hep Kadir' i aradığı için hiçbir evlenme teklifine evet demez: "Onu tanımadan asla!" Bilirsiniz, "Aşk yatakta tedavi edilen bir hastalıktır" derler. Peki acaba 'Karlay' iyileşmek istiyor mu? Sanmıyorum.

Emre AKÖZ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır