kapat
17.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şifre: Takılıyoruz


Ünlü dansöz Narkotik Polisi'ne verdiği ifadede, kendi aralarındaki konuşmalarda kullandıkları şifreli kodlamaları açıkladı: "Takılıyoruz" denince kokain içildiğini anlardık
Beykozdaki evinde gözaltına alınan "Zümre" takma isimli ünlü dansöz Ayşe Sarıkavak'ın, polisteki ifadesi, sosyete ve sanat camiasının birçok ünlü isminin saplandığı kokain batağını tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Zümre, "Bir ortamda "Takılıyoruz" denirse kokain içildiğini anlardık" dedi. İlkokul mezunu olduğunu, dans ederek ayda 2 bin dolar kazandığını beyan eden Zümre, alkol ve uyuşturucu alışkanlığı olduğunu ve 3 yıldır kokain kullandığını itiraf etti. Gözaltına alındığı gün Ağa Cantürk'ün evine geldiğini anlatan Zümre, Cantürk ve Tunç Kökkaya ile birlikte kokain içtiklerini itiraf etti.

'BURNUMDAN ÇEKERDİM'
Dansöz Zümre, şunları anlattı: "Ben burundan çekiyordum, onlar şaşal yapıyordu. Merak edip 'Bir de ben yapayım' dedim. Ağa ve Tunç, ben şaşal yaparken, tırnaklarım uzun olduğu için pet şişenin başına lastik geçirmeme yardım etti. Ne kadar denedimse de, su kaynadıkça taştı ve beceremedim." Uyuşturucuyu aldığı Recep adlı satıcı hakkında da bilgi veren Zümre, şunları söyledi:

KOKAİN ALEMLERİ YAPTILAR
"Dansöz Leyla Adalı, kokaini Recep'ten satın alırdı. Beni de Recep'le o tanıştırdı. İlk kokaini Leyla Adalı'nın Beşiktaş Otim'deki evinde içtik. Özlem Selanik benim evimde kalırken birlikte içtik. İlknur Soydaş'la birkaç kez benim evimde, birkez de Ankara'da oto alıp satan Murat Özvardar isimli bir arkadaşının Bebek'teki evinde içtik. Özvardar bizi aradı ve 'Gelin, takılıyoruz' dedi. 'Takılıyoruz' sözünü duyunca kokain içtiklerini anladım. İlknur orada ilk kez kokain içti. Evde bulunanlardan biri İlknur'a asılınca kalktık."

"Zümre polise adımızı verip bizi yaktı. Ona çok ağır bir ceza vereceğim."
Kokain operasyonunda gözaltına alınıp sorgulanan manken İlknur Soydaş, dansöz Zümre'nin kendisiyle ilgili ifadesine ateş püskürdü. Soydaş, "Zümre, polise adımızı verip, bizi yaktı. İntikamımız acı olacak. Suçlamalarda bulunduğu diğer arkadaşlar Zümre'yi dava edecek ama ben çok daha ağır bir ceza vereceğim" dedi. Özlem Selanik de uyuşturucu kullanmadığını öne sürdü.

Yasemin Kozanoğlu ise sorgusunda Zümre'yle Yeşilyurt'taki evde birlikte esrar içtiklerini, ancak o gece çok alkollü olduğu için tam olarak hatırlamadığını söyledi. Leyla Adalı da ifadesinde Zümre'nin evinde kokain içtiklerini itiraf etti.

Bu arada Zümre ve İlknur Soydaş dün gözaltına alınıp serbest bırakıldılar. Soydaş'ın mal varlığı beyanında bulunmadığı için gözaltına alındığı öğrenildi. Dansöz Zümre'nin ise 3 yıl önceki başka bir uyuşturucu davasından sanık olarak ifade verdiği bildirildi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır