kapat
10.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Taraftar şovu Seyirci tuzağı
Türk futbolseverlerin özellikle Almanya'daki Avrupa Kupası maçlarına büyük ilgisini bilen Almanlar, karşılaşmaya olabildiğince az Türk'ün gelmesi için çalışıyor. Bunun son örneği, karşılaşmanın Düsseldorf'taki Rheinstadion'da dev ekrandan yayınlanması. Girişin 10 mark olduğu organizasyonun Türk seyircileri azaltmak için yapıldığının göstergesi ise maçın Türkçe anlatılacak olması

Yetim Kanarya
Yönetim sarı-lacivertli takımı öksüz bıraktı. Yönetimden sadece yedek üye İlhan Ekşioğlu takımla birlikte geldi. Özel işleri nedeniyle Almanya'ya gelemeyecek olan Başkan Aziz Yıldırım'ın, dün Elazığ'da yaptığı "Bu yıl Avrupa'da tecrübe kazanacağız" açıklamasının futbolculardaki stresi kaldırdığı gözlendi

Bayer 15 milli asına kavuştu
Brezilyalı Lucio ve Arjantinli Placente'nin Güney Amerika'dan dönmesiyle Leverkusen, milli takımlara yolladığı 15 futbolcusuna kavuştu. "Herhalde bu dünya rekorudur" diyen menajer Reiner Calmund, sakatlık olmamasından mutlu, ama bunlar içinden sadece 4'ünün galibiyetle dönmüş olmalarının bir moral bozukluğu yaratmasından da endişeli. Bu arada Leverkusen'in kaleci antrenörü ve eski F.Bahçeli Toni Schumacher, "Gruptan umarım hem biz hem de F.Bahçe çıkar" dedi.

Emre için yeni iddia
İtalya'da yayınlanan Tutto Sport Gazetesi, Inter'li Emre ile Milan'ın Gürcü oyuncusu Kaladze'nin takas edilebileceği iddiasını manşettenfverdi. Haberde, "Terim bir orta alan oyuncusu istiyor ve gözdesi Emre. Perugia maçında savunmada hatalar yapan Kaladze'yi Inter'e önerecek" yorumu yapıldı.

Sporda ödül günü
Uluslararası şampiyonalarda madalya kazanan sporculara ödülleri dün Ankara'da dağıtıldı. Devlet Bakanı Fikret Ünlü ile Gençlik ve Spor GenelfMüdürü Kemal Mutlu'nun da katıldığı ödül töreninde, 17 branşta 231 sporcuya,f17 bin 501.5 cumhuriyet altınıfkarşılığıfolan 1 trilyon 684 milyar 910 bin 150 liraftutarındaki çekler verildi.

Dardanel turladı
Türkiye Kupası 1. Kademe müsabakaları dün başladı. Dardanel, Kütahya'yı deplasmanda 2-0 yenerek 2. tura yükselen ilk takım oldu. Kupada bugün oynanacak ve saat 14.00'te başlayacak maçlar ise şöyle: Ş.Urfa-Malatya, G.Doğan-A.Sebat, Sakarya-Maltepe, Aydın-Karşıyaka, İzmir-Marmaris, Mobella-BŞ Ankara, K.Maraş-Kayseri, B.Petrol-Cudi, Küçükköy-G.O.Paşa, Y.Bosna-Kartal, M.K.Paşa-Sapanca, Isparta-Uşak, T.Telekom-Ankara DS, Tokat-Amasya, Iğdır Bl.-Bulancak, G.Antep BŞ-Adana DS, Cizre-Mardin.

Terim'in rakibi Pirandelli kovuldu
İtalya Ligi'nde, Fatih Terim'in takımı Milan'ın hafta sonunda karşılaşacağı Venezia'nın teknik direktörü Cesare Prandelli'nin görevine son verildi. Ligin ilk 5 haftasında hiç puan alamayan ve son sırada bulunan Venezia'da başkan Maurizio Zamparini, teknik direktörlüğe şimdilik kaleci antrenörü Sergio Buso'nun getirildiğini açıkladı.

İwan olmadı
Trabzon'un geçen sezon gözden çıkartıp bu sezon geri çağırdığı Polonyalı futbolcu İwan dün Trabzon'a geldi. Menajeri ile birlikte yöneticilerle görüşen İwan'ın henüz anlaşamadığı belirtildi.

Sportsnet iş başında
Önceki gün tanıtımı yapılan Sportsnet, Türk sporunda var olan potansiyeli doğru yönlerdirmek için Spor Spesifik Pazarlama İletişimi alanında hizmet vermeye başladı. Sporu tüm yönleriyle mercek altına alacak olan Sportsnet'in iş alanları şöyle: Markaların spora yaptıkları yatırımların yönlendirilmesi, danışmanlık hizmeti, spor etkinlikleri yönetimi, halkla ilişkiler ve sporcuların temsili.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır