kapat
10.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Devlerin aşkı


Ülker ve Efes, basketbolun zirvesinde Türkiye'yi temsil ediyor. Değişik ülkelerde forma giyen 6 oyuncumuz da Avrupa Ligi'nde boy gösterecek
12 Dev Adam'ın heyecanı hâlâ içimizden çıkmamışken, ULEB tarafından organize edilen Avrupa Ligi de bugün start alıyor. Ülkerspor ve Efes Pilsen, Avrupa'nın zirve turnuvasında ülkemizi temsil ederken, yabancı takımlarda mücadele eden 6 oyuncumuz bu heyecanı yaşayacak.

Geçen sezon Yunanistan'ın AEK takımında oynayan İbrahim Kutluay, 2001-2002 sezonunda Panathinaikos formasıyla Avrupa Ligi'nde oynayacak. İsrail'in Maccabi takımına giden Hüseyin Beşok ise, takımının geçen sezon Suprolig'de aldığı şampiyonluğu, Avrupa Ligi'nde de elde etmesi için mücadele edecek.

Emre'nin durumu belirsiz
Sezon başında Rusya'nın CSKA takımına transfer olan Mirsad Türkcan da Avrupa Ligi'nde oynayacak bir diğer Türk oyuncu olacak. Alman vatandaşı olan Teoman Öztürk ile Mithat Demirel ise, Alman Alba Berlin formasıyla boy gösterecek. Darüşşafaka formasıyla yıldızı parlayan Emre Ekim de Olympiakos'un formasını giyecek. Ancak Yunan Basketbol Federasyonu, bu oyuncuya henüz izin vermedi. Bu arada Recep Ankaralı, Murat Biricik ve Memduh Öget, Avrupa Ligi'nde düdük çalan hakemlerimiz olacak.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır