kapat
10.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Fener silbaştan


İstanbul'daki ilk iki maçında sıfır çeken sarı-lacivertliler, 21.45'te Leverkusen ile oynuyor. Teknik direktör Denizli, "Almanya'da tamam değil, devam diyeceğiz" diye konuştu

"Hayat bulmak istiyoruz"
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde kader maçına çıkıyor. 11 Eylül'de ABD'de gerçekleştirilen terörist eylemler sebebiyle ertelenen Leverkusen deplasmanı, İstanbul'daki iki karşılaşma kaybedilince sarı-lacivertliler için "Tamam mı, devam mı?" kimliğine büründü. Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Almanya'ya tamam değil, devam demeye geldik. Biz hazırız. Burada iç sahada yapamadığımızı başarmak istiyoruz. Alınacak puan ya da puanlar bize hayat verecektir" diye konuştu.

"İddiamızı sürdürmeliyiz"
Denizli dün akşam yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu: "Milli maçlar nedeniyle aramızda olmayan arkadaşlarımız takıma daha yeni katıldı. Tam kadro olarak sadece 1 kez çalışma imkanı bulduk. Yarın (bugün) de elimizden geleni yapıp sahadan mutlu bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Fakat iki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Biz guraptaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Mustafa Doğan'ın oynamaması oyun düzenimizi fazla değiştirmez. Bu eksikliği telafi edeceğiz"

Ogün: Hocamıza hediye
Bu arada, Denizli'nin 1984-85 sezonunda Derwall'in yardımcısı olarak başladığı teknik adamlık kariyerinde 6 bin günü geride bıraktığını öğrenen futbolculardan kaptan Ogün, "Hocamız büyük bir rekora imza attı. 6 bin günü geride bırakmak kolay değil. 17 yıldır bu işin içinde. Leverkusen galibiyetimiz ona güzel bir hediye olacak. Barcelona ve Lyon maçlarındaki mağlubiyetlerin acısını unutmadık. Gücümüzü ilk iki maçta gösteremedik, ama Leverkusen'e göstereceğiz" dedi

"Hedefimiz 10 puan"
Grup lideri ile oynayacaklarını belirten Ogün, "İki yenilgiyle işimizin bittiği havasını yaymak isteyenler var. Biz gruptaki 12 puanın 10'unu hanemize yazdırmaya çalışacağız. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Rakipte kimin oynadığı hiç önemli değil. Önemli olan onların karşısında olan takım, yani Fenerbahçe. Bunu Leverkusen'e göstereceğiz. İlk 3 puanımızı kazanıp, grupta yeniden iddialı bir duruma gelmeye başlayacağız" diye konuştu.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır