kapat
10.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Muhteşem gece


Şamdan'ın 6'ncı yaş günü magazin ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı muhteşem bir geceyle kutlandı
Magazin dergiciliğinin lideri Şamdan, yayın hayatındaki 6'ncı yılını muhteşem bir geceyle kutladı. Şamdan Genel Yayın Yönetmeni Şengül Balıksırtı ve ekibinin ev sahipliği yaptığı gece Etiler Polo 13'te gerçekleşti. Magazin ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla gerçekleşen Şamdan gecesi, Cenk Eren'n şarkılarıyla renklendi. Kenan Doğulu, İzel, Seda Sayan, Hande Yener, Zerrin Özer, Yılmaz Morgül, Gökhan Özen, Harika Avcı, Arto ve Levent Yüksel'in de sahne aldığı gecenin konukları adeta bir şıklık yarışı içindeydiler. Cenk Eren'in davetiyle sahneye çıkan sanatçılar, yaptıkları konuşmalarda bir kez daha Şamdan'ın magazin dergiciliğindeki tartışmasız liderliğinin altını çizdiler.

ŞARKILAR ŞAMDAN İÇİN
Sözlerini Hakkı Yalçın'ın, bestesini Gökhan Özen'in yaptığı 'Şamdan' şarkısı ise gece boyunca ünlüler tarafından defalarca seslendirildi. Kulübün işletme müdürleri Ali Sayar ile Deniz Akkaya'nın titiz ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama, geç saatlere kadar devam etti.

DEVLER EL ELE

Ver elini arkadaş...
Biri Türk sinemasının, diğeri müziğin dev ismi. Kadir İnanır ve İbrahim Tatlıses, Şamdan gecesinde buluştu.

Sultansız gece olur mu?
Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray, Şamdan'ın 6'ncı yaş mutluğunu paylaşan isimlerdendi. Şoray'ı Şamdan Haber Koordinatörü Ali Öztürk karşıladı.

İşletmecilikte de başarılı
Etiler Polo 13'ün işletmecileri Ali Sayar ve Deniz Akkaya Şamdan'ın 6'ncı doğumgünü partisinin ev sahipleriydi. Sayar ve Akkaya, gece boyunca konuklarla tek tek ilgilendi.

SEDA DİVA'YA SÖYLEDİ

Aferin çocuğum
Türk müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, şarkılarıyla kendisini mest eden Seda Sayan'ı, meşhur "Aferin çocuğum" sözüyle tebrik etti.

ŞARKI ŞİİRLE BULUŞTU

Duygu fırtınası
Zerrin Özer'le birlikte sahneye çıkan Kenan Işık, Özer'in şarkılarıyla birlikte söylediği şiirlerle tam bir duygu fırtınası estirdi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır