kapat
10.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Bayan Gürtuna'ya tekvandocu koruma


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, İstanbul'un çeşitli semtlerinden muhtarlar aracılığı ile belirlenen 700 muhtaç aileye yiyecek yardımı yaptı.
Feshane Kültür Merkezi'nde düzenlenen erzak dağıtım törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, eşiyle birlikte katıldı.

Ses sanatçısı Mahsun Kırmızıgül'ün ve çok sayıda muhtarın da katıldığı tören boyunca Başkanın eşi Reyhan Gürtuna'ya Büyükşehir Belediyesi Güvenlik Birimi'nde görevli, milli tekvandocu Gülşen Esen, yakın korumalık yaptı. Siyah kuşak sahibi Gülşen Esen'in milli formayı 51 kez giydiği ve çeşitli dereceler sahibi olduğu öğrenildi.

TUNUSLU YARDIMCI
Büyükşehir Belediyesi İstanbul Vakfı tarafından oluşturulan Kadın Koordinasyon Merkezi' nde çeşitli yardım işlerine öncülük eden Reyhan Gürtuna' nın en büyük yardımcısı ise Tunus asıllı Raja Korkut. Raja Korkut, tören boyunca Bayan Gürtuna'nın, ya yanında ya da gerektiğinde de yardımcı olmak için arka planda yerini aldı. Zerafetiyle törene katılanların dikkatlerini çeken Raja Korkut, 22 yıldır İstanbul'da yaşıyor ve T.C. vatandaşı.

Törende Başkan Gürtuna da bir konuşma yaptı. Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini hatırlatan Gürtuna, "Her gelen kriz vatandaşımızın başında adeta bir şamar gibi patlıyor. Böyle dönemlerde hepimiz elele vermeliyiz. Bugün güçlüysek yarın güçsüz kalabiliriz" dedi.

Salim YAVAŞOĞLU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır