kapat
10.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şehrin göbeğinde tecavüz dehşeti


Kumkapı'da kendilerini polis olarak tanıtan üç kişi, beş çocuk annesini kaçırıp defalarca tecavüz etti.
Azeri uyruklu Esmira Ferah'a kendilerini polis olarak tanıtan ve zorla bir kuaför dükkanına götürüp tecavüz eden üç kişiden ikisi yakalandı. Şehir eşkıyalarının talihsiz kadının 30 milyon lirasını da gasp ettiği öne sürüldü.

FUHUŞ SUÇLAMASI
Polisin verdiği bilgiye göre, korkunç olay şöyle gelişti: Önceki akşam oteline gitmek üzere yola çıkan Esmira Ferah adlı beş çocuk annesi genç kadının önünü üç kişi çevirdi. Ahlak Masası'nda görevli polis olduklarını söyleyen Kasım Gümüş, Muammer Karabıyık ve Mehmet Aslan adlı kişiler, genç kadından kimlik istedi. Esmira Ferah'a "Sen fuhuş yapıyorsun. Hastaneye götüreceğiz" diyen üç zorba, genç kadını Mehmet Aslan'a ait kuaför dükkanına götürdü.

AHLAKSIZ TEKLİF
Burada genç kadına "Bizimle birlikte olursan seni hastaneye götürmekten vazgeçeriz" diyen zorbalar, red cevabı alınca kadına tecavüz etti. Esmira Ferah'ın üzerindeki 30 milyon lirayı ve kimliğini alan saldırganlar, olay yerinden kaçtı. Talihsiz kadın perişan bir vaziyette dışarı çıkıp bir polis arabasını durdurdu. Esmira Ferah'ın verdiği eşkal doğrultusunda çevrede araştırma yapan polis, saldırganlardan Muammer Karabıyık ve Kasım Gümüş'ü gözaltına aldı.

Karabıyık ve Gümüş, Esmira Ferah ile kendi isteğiyle birlikte olduklarını belirterek "Kendisi sokakta fuhuş yapıyor. Para konusunda anlaşarak Mehmet Aslan'ın dükkanında birlikte olduk. Ancak daha sonra ekstra para istedi. Biz vermeyince de polise şikayet etti. Ayrıca parasını almadık" dedi. Polis kaçan saldırganlardan Mehmet Aslan'ı yakalamaya çalışıyor.

Ali BALCI-Özer KILIÇ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır