kapat
04.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Ümit Milli Takım Moldova'ya hazır
Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda, yarın deplasmanda Moldova ile karşılaşacak olan Ümit Milli Takım, İstanbul'daki hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. İdmana sakatlığı geçen Gökdeniz, MR çektirdiği için önceki günkü çalışmada yer almayan İsmail ve kampa önceki gece katılan Berkant da yer alırken, dizinden hafif sakatlığı bulunan Tayfun, koşu ve pas çalışmasının ardından antrenmanı bıraktı. Tayfun'a saha kenarında buz tedavisi yapıldı. İstanbul'daki hazırlıklarını tamamlayan Ümitler bugün Moldova'ya gidecek.

F.Bahçe'ye 25 milyon dolar
F.Bahçeli yöneticiler Hamdi Akın, Nihat Özbağı ve Mehmet Karasu, GSGM Müdürü Kemal Mutlu'yu ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında yapımı devam eden Şükrü Saracoğlu Stadı hakkında da bilgi verilirken, Nihat Özbağı, "İnşaatın bitirilmesi için 25 milyon $'lık teşvik aldık. G.Saray maçına kadar stat hazır olacak" dedi. Yöneticiler, stadın arsasının da F.Bahçe'ye verilmesini isterken, Kemal Mutlu, "Hukuki engel çıkmazsa kolaylık gösteririz" cevabını verdi.

ALİ ERDOĞAN

Fatih Altaylı: Ben özür dilemedim!
G.Saray İkinci Başkanı Fatih Altaylı, eski başkan Faruk Süren'le önceki gün yaptığı görüşme hakkında "Ben Süren'den kişisel özür dilemedim" dedi. Altaylı, "Sadece IMG ile ilgili rakamlarla, Genel Sekreter Sinan Kalpakçıoğlu'ndan aldığım bilgileri aktardım. Ve onların yanlışlığı nedeniyle Divan Kurulu'ndan özür dileyeceğimi söyledim. Ama ben artık bu konuyu daha fazla büyütmek istemiyorum. Eski başkanımızla aramızda sorun kalmadı" diye konuştu.

Capone yetişiyor
G.Saray'ın Brezilyalı futbolcusu Capone, Suat ve Bülent Akın, Pazar günü Mainz ile oynanacak özel maç için Almanya'ya götürülmüyor. MR'ında sol diz dış bağlarında ödem tespit edilen Capone dışında sakat olan Suat ve Bülent Akın da Göztepe ile oynanacak lig maçına yetiştirilecek. F.Bahçe maçında sakatlanıp ameliyat olan kaptan Bülent ise, Pazartesi günü havuzda çalışmalara başlayacak. Bülent, 10 gün içinde düz koşulara start vereceğini söyledi.

2 hakemimiz Avrupa'da
UEFA Hakem Komitesi, 2 Türk hakemini UEFA Kupası maçlarında görevlendirdi. 1 Kasım tarihinde Belçika'da oynanacak Standart Liege-Bordeaux maçında Erol Ersoy, İsviçre'de Servette- Real Zaragoza maçında Orhan Erdemir düdük çalacak.

Ülker'e bir şok daha
Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında cumartesi günü Efes Pilsen ile karşılaşacak olan Ülkerspor'da, sakat oyunculara yeni transfer William Bud Eley de eklendi. ABD'li pivotun karın kasında adale yırtığı belirlendiği ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Eley'in MR'nın çekildiği, bugün de çekilecek tomografisiyle karşılaştırma yapılacağı ve kesin durumunun netlik kazanacağı bildirildi. Tutku, Harun, Goljoviç ve Lollis'den sonra Eley'in de sakatlanması, turuncu-yeşilli teknik heyeti şoka soktu.

Aybaba start aldı
G.Antep'te Tevfik Lav'ın istifası üzerine teknik direktörlüğe getirilen Samet Aybaba, görevine başladı. Eşyalarını toplamak üzere tesislere gelen Lav ve kulüple 1 yıllık sözleşme imzalayan Aybaba, tesislerde yaklaşık 1 saat görüştükten sonra, birlikte basın toplantısı düzenlediler. Aybaba, Lav'ın sezon başından beri Gaziantepspor'u çalıştırdığını anımsatarak, "Tevfik hocamla yaptığımız görüşmede, kendisi bana detaylı bilgiler aktardı. Eksikleri ve yapılması gerekenleri değerlendirdi" dedi.

ABD'de alarm
ABD'de 11 Eylül'de yaşanan terör olayından sonra ilk mücadelesine çıkacak olan ABD Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası Eleme Grubu'nda, 7 Ekim Pazar günü yapacağı Jamaika maçı için güvenlik önlemleri artırıldı. Amerikan futbolu maçlarına da ev sahipliği yapan 60 bin kişilik Foxborough Stadı'nda, yaklaşık 200 eyalet polisi ve 400'den fazla görevli hizmet verecek.

Maldini'nin itirafı!
Milan takımının kaptanı Paolo Maldini, şampiyonluğu istemelerine karşın bundan konuşmanın henüz çok erken olduğunu söyledi. Lige kötü başlayan Roma ve Lazio'nun da üst sıralara gelmeye başlayacaklarını belirten Maldini, "Kesinlikle sonuna kadar mücadelede yer alacaklar" diye konuştu. İtalya Milli Takımı'nın kampında gazetecilere bir demeç veren Maldini, "Fatih Terim, beğenilen bir teknik adam. Takımı yanına alıp her zaman göze hoş gelen ve rakibe daha fazla gol atan atak oyun oynatması da bir etken. Yani kazanma zihniyeti" diye konuştu.

Barcelona coştu Tayfun gol attı
F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Barcelona, İspanya Ligi'nin 6.hafta maçında Fatih Akyel'in takımı R.Mallorca'yı 3-0 yendi. Fatih Akyel'in milli takım kampında bulunması nedeniyle forma giyemediği mücadelede goller 9 ve 27 dakikada Luis Enruquie ve 32. Saviola'dan geldi. Bu arada Real Sociedad, Real Zaragoza deplasmanında 3-2 yenilirken, San Sebastian ekibinin ilk golünü 16. dakikada Tayfun kaydetti.

Leeds'te kâbus
İngiltere Ligi takımlarından L.United'ın 2 oyuncusunun, Asya kökenli bir öğrenciye yönelik olarak gerçekleştirdikleri saldırıyla ilgili olarak yargılanmalarına yeniden başlanıyor. İngiliz futbolunun önemli orta alan oyuncularından Lee Bowyer ve savunma oyuncularından Woodgate'in, Najeib adlı gence geçen yıl yaptıkları saldırı sonucunda bu genci "Ölümcül biçimde yaraladıkları" suçlamasıyla yargılanmaları, Leeds United açısından büyük bir utanç yaratıyor.

Murat Özgül iddialı
Fenerbahçe Basketbol Takımı Antrenörü Murat Özgül, Fenerbahçe'nin her zaman basketbolda spor kulüpleri içinde lider konumda olduğunu belirterek, "Fenerbahçe alt ve üst yapısıyla ve bayan takımıyla basketbolda bir markadır. Bizim bir basketbol geleneğimiz var. Hiçbir zaman yatırımlarımızda geri adım atmıyoruz" dedi.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır