kapat
04.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


İnönü psikiyatristlere bilim konferansı verdi
Prof.Dr. Erdal İnönü, 37. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nde, "Bilim ve Kültür" konulu bir konferans verdi. Kaderciliği anlatan İnönü ayrıca, "yaşanan depremin ardından bilim adamlarının bile zemini kötü yerlerde oturmaya devam etmeleri kader-cilik örneğidir" dedi.

Milli Eğitim'de öğrenciden sonra öğretmene de af
Milli Eğitim Bakanlığı, başarısız lise öğrencilerine getirdiği aftan sonra, bu kez hatalı başvuru yapan öğretmen adaylarını affetti. Hatalı başvuru yaptıkları için atanamayan öğretmen adaylarına bir fırsat daha tanındı. Hatalı başvuru yapıp atanamayan adaylar için 884 kadro ayrıldı

Durmuş Sağlık Lojmanlarında Hayvan beslemeyi yasakladı
Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatı personeline verilen lojmanlara ilişkin uygulamalar yeniden düzenlendi. Lojmanlarda kedi köpek evcil hayvanlar ile hhoroz ve tavuk gibi kümes hayvanları ve inek, keçi kuzu gibi ahır hayvanları beslenemeyecek. Uygulama Yönergesi, Sağlık Bakanı Osman Durmuş tarafından onaylandı.

ANAP'lı muhalifler Abant'a temsilci gönderiyor
ANAP'lı muhalif grup, Mesut Yılmaz ile görüşmelerinde, Abant'a gitmeme kararlarını değiştirmeyeceklerini bildirirken, son anda Agah Oktay Güner'i temsilci olarak göndermeyi kararlaştırdı. Muhalif grup adına ANAP'ın Abant kampına katılacak olan Güner, burada bir de konuşma yapacak.

MGK'nın yapısını değiştiren madde de kabul edildi
TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen, Anayasa Değişiklik Teklifi'nin MGK'nın yapısını yeniden düzenleyen maddesi kabul edildi. Teklif paketinin sonucu en merak edilen maddesi dünkü oturumda kabul edildi. Buna göre, MGK'daki sivil üye sayısı artırılarak başbakan yardımcıları ve Adalet Bakanı da MGK üyeleri arasına resmen alınıyor.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır