kapat
04.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Denizli'ye sorular

F.Bahçe'de son yenilgiler huzursuzluk yarattı. Başkan Aziz Yıldırım, "Denizli'nin arkasındayız" derken ikinci başkan Hamdi Akın, "4 maç kaybedersek biz de arkasında duramayız" beyanatını verdi. Bu iki söz de aslında başkana ait. Çünkü F.Bahçe'de böyle aykırı beyanatlar vermek için başkandan izin almak şart. Tam bir tiyatro oynanıyor.

Objektif bakarsak, Denizli'nin de teknik olarak bazı hatalarını görürüz. Öyle düşünmüş olabilir. Ama hatasını kabul etmesi gerekir. Bir defa formsuz oyucuları sürekli oynatması, oynamayanlarda kendisine güvensizlik yaratıyor. Revivo sağ, Rapajç sol bayrak direğinin dibinde, son maç hariç Andersson yok. Diyelim ki, bunlar iyi orta yapıyorlar. Kime yapacaklar bu ortaları, 1.65'lik Serhat'a mı? Bu iki oyuncuyu sırf orta yapmak için kullanıyorsan fuzuli iki adam kullanmış olmuyor musun?

Ümit'in yeri kulübe

Orta saha bir alem. Hakan, Ceyhun ve her iki kanatta oynayan Ali Akdeniz kadroda yok. Denizli nihayet doğruyu yaptı, Ümit Özat'ı kesti. Ogün'ün yerinin orta saha olmadığı belli. Çünkü anormal pas hataları yapıyor. Ama her maç sahada! Revivo her frikiği gol yapacak bir yetenek. Ama son 4 maçta sadece bir tek G.Saray derbisinde faul yapıldı; o top da çataldan döndü. F.Bahçe'de bir oyun kurucu da yok.

Lige hazır verilmişken Denizli'nin bir hazırlık maçı alıp, orta sahada Ali Güneş, Hakan, Johnson, Ceyhun, Ali Akdeniz'i denemesi lazım. İkinci devre de Revivo'yu oyun kurucu olarak orta sahaya alsın. Bu denemeden Mustafa Denizli'nin kendi de çok pay çıkartacaktır.

F.Bahçe deplasmanlarda hep kötü sonuç alıyor. Rapajç-Revivo ikilisinden biri kesilip, ileride Oktay ve Serhat gibi iki süratli adam oynar, kuvvetli bir orta saha ile pres yaparsa F.Bahçe rahat maç kazanır. Ekim'de üç deplasman var: Rize, Leverkusen ve Lyon. Hamdi Akın, bu üç maça bakıp, "Denizlispor'a da kaybederiz" diye düşünerek, Denizli'nin ipini çekti. Aslında ben Denizli'ye güveniyorum. Geçen sezon başında da böyle hatalar yapmıştı. Ama o zaman Rapajç'i, Revivo'yu hatta Baliç'i kesmekten hiç korkmuyordu. Kesmeye devam et Mustafa. Hiç merak etme, senin kariyerin belli. Sonunda kasap falan olmazsın.

NOT: Geçen hafta G.Antep idmanında Tevfik Lav bir futbolcusunu, adamını tutamadı diye tekmeleyip yumruk atıyor. Sonunda bu takım Antalya'ya evinde 3-2 yeniliyor ve Lav da gidiyor. G.Antep yönetimine tebrikler. Yaptıkları hareket çok doğru.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır