kapat
04.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İşte Erbil'in kayınpederi


SABAH'a konuşan Ercüment Altıntaş kamuoyunun merakını giderdi: Mehmet Ali çok sevecen biri. Tasvip etmediğim tarafı kumarı. İnşallah onu da halleder
Ercüment Altıntaş... Sedef Erbil'in babası, Mehmet Ali Erbil'in kayınpederi. İzmir'de yaşayan mühendis Ercüment Bey, Sedef'in annesi İffet Erguvan'dan 14 yıl önce ayrılmış. İkinci evliliğinden iki erkek çocuk sahibi olan Ercüment Altıntaş, 46 yaşındaki damadı Mehmet Ali Erbil'le yaşıt. Sedef Erbil'in annesi İffet Hanım'la tanışan kamuoyu, baba Ercüment Altıntaş'ı merak etti. Ercüment Bey'in kızının düğününde olmayışı, 'evliliği onaylamadı' yorumlarına da neden oldu. Ama SABAH'a konuşan Ercüment Bey, 'Kızım da teyit edince bize susmak düşer. Artık olaya olumlu bakıp bir şans vermek lazım. İnanıyorum ki bu evlilik mutlu bir şekilde sürecek' diyor. Kayınpeder Altıntaş, kendisiyle aynı yaşta olan damadını, "Çok sevecen birisi. Tek tasvip etmediğim yönü kumarı, inşallah onu da halleder" sözleriyle değerlendiriyor. İşte kayınpeder Altıntaş'ın dobra dobra açıklamaları:

'BİZE SUSMAK DÜŞER'
* Kızım Sedef tamamen kendi iradesi ile bu evliliği gerçekleştirdi. Bu kişi de nikah masasına oturtulması zor bir insan M. Ali Erbil olunca sansasyonel bir haber oldu. Bir de baba olarak beni düşünün. Televizyonda altyazı, "Mehmet Ali Erbil, Bilkentli Sedef adında bir kızla evlendi" Bir babanın, kızının babası yaşındaki bir kişiyle evlenmesi ve medyatik oluşu karşısında vereceği tepki ne ise ben de onu verdim.

* Ancak televizyondan gördükçe bu evliliğin bir sevgi evliliği olduğunu anladım. Kızım da bunu telefonda teyit edince artık bize susmak düşer.

* "Sedef sen ne yaptın" diyorlar? "Ben mutluyum, herkes bunu görecek ve anlayacak" diyor. Olay burada bitmiştir. Olaya olumlu bakıp şans vermek lazım. Ben inanıyorum ki bu evlilik mutlu bir şekilde sürecektir.

'SEVECEN BİRİ'
* M. Ali'ye gelince çok sevecen birisi. Tek tasvip etmediğim yönü kumarı, inşallah onu da halleder. Kanımca bu yönünü sevmiyor ki, artık kumar oynamayacağım gibi laflar ediyor.

* Yalnız bu evliliğin örf ve adetlere göre olduğunu söyledi. Bir eksik kaldı. Onu da zaman içinde kendi bulur ve anlar sanırım.

* Düğüne gitmeye gelince hangi baba kızının düğününe gitmek istemez. Ancak Sedef'in de açıkladığı gibi "Annemle babam aynı çatı altında olmak istemediler. Bu yüzden 21 yaşına kadar yanında kaldığım annemi tercih etmek zorunda kaldım" dedi. Doğrusu da buydu.

* Evlilik nasıl medeni bir olaysa anlaşamayınca insanlar da medenice ayrılırlar. Bence evlilik sürdürülürken devam eden anlaşmazlıklar çocuğa zarar vermeye başlar. O zamanlar Sedef'e sormuştum, "Ne yapalım kızım?" diye. İnanın 8 yaşında o zaman bile akıllı bir kızdı. "Baba ayrılsanız iyi olacak" dedi.

* Sedef'in bizzat ismini koyduğu 9 yaşındaki kardeşi Can, 5 yaşındaki kardeşi Mustafa, eşim ve ben bu vesile ile kızıma ve Mehmet Ali Erbil'e mutluluklar diler, bu evliliğin ömür boyu sürmesini dileriz.

Şebnem BURSALI

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır