kapat
04.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Powell'dan itiraf: "Haberimiz vardı ama..."


Amerika Dışişleri Bakanı Colin Powell, Ladin'in terörist saldırı düzenleyeceğine dair bu yaz başında çok sayıda ihbar aldıklarını ancak 'hedefle ilgili ciddi istihbarat olmadığı için önlem alamadıklarını' söyledi. Powell, istihbarat birimlerini de savundu ve "Ellerinden geleni yaptılar" dedi.

Ankara'nın önceliği var
Amerika, 11 Eylül saldırılarının ardında Ladin'in olduğuna dair kanıtları dün Atina büyükelçiliği aracılığıyla Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'na sundu. Yunan hükümeti, kanıtları incelenmesinden sonra açıklama yapacak. ABD, kanıtları Ankara'ya iki gün önce sundu.

Ladin estetik yaptırdı!
İşte bir savaş geyiği daha!.. İran'da yayınlanan Entekhab gazetesine göre Suudi terörist Usame bin Ladin, ABD komandoları tarafından yakalanmaktan korktuğu için estetik ameliyat geçirdi. Kuzey İttifakı askerleri, Ladin'in yeni yüzünü görüntülemenin yollarını arıyor.

"Türkler'in borcu silinsin"
Temsilciler Meclisi'nin Cumhuriyetçi milletvekili Curt Weldon, desteğinden dolayı Türkiye'nin 5 milyar dolarlık askeri kredi borcunun silinmesini teklif etti. Weldon, "Taliban sonrası" Afganistan'a yapılacak 10 milyar dolarlık yardımın da Türkiye aracılığıyla aktarılmasını önerdi.

Kokpite demir kilit takıldı
Kokpit güvenliğiyle ilgili ilk adımı Alaska Airlines attı. Şirket, uçaklarının kokpit kapısının iç tarafına 75 santim uzunluğunda metal çubuklar yerleştirdi. Korsanlar kapıyı dıştan açamayacak.

Ölmek için çok dua etti
Kamikaze saldırısına uğrayan ikiz kulelerden birinin 83'üncü katında bulunan Manu Dhingra dün taburcu oldu. Vücudunun üçte ikisi yanan Dhingra, canının çok yandığını belirtti ve "Tanrım çabuk öleyim" diye bağırdığını açıkladı.

Ladin Ailesi gözden düştü
Suudi Arabistan'daki Ladin Ailesi, istenmeyen adamlar ilan edildi. Suudi gazeteleri, bir zamanlar el üstünde tuttuğu aileyle ilgili karalama kampanyası başlattı.

Otobüste dehşet: 10 ölü
ABD'nİnfenfbüyükfotobüsfişletmesi Greyhound'a aitfotobüslerdenfbirinde,fbir yolcu şoförün boğazını kesti. Otobüs de hendeğe uçtu. Tennessee eyaletine bağlı Manchester kentindeki korkunç kazada 10 kişi öldü, 42 kişi yaralandı. Kazanın bir terör saldırısı olmadığı belirlendi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır