kapat
28.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Benden bir şey çıkarsa tantanalı olur


9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Meclis'teki deklerasyonla kendisinin ilgisi olmadığını söyledi, "Benden bir şey çıkarsa, işareti olur, tantanalı olur" dedi.
Enerji/Otomotiv/ Elektro 2001 fuarlarının açılışına katılan Demirel, burada yaptığı konuşmada ekonomik kriz ve enerjide yaşanan krizle bağlantılı olarak hem hükümete, hem de halka seslendi. Demirel, şöyle konuştu: "Ben herşeyin üstündeyim. Daha doğrusu benim kimseye yaranma veya kimseden çekinme diye bir sorunum yok. Ben sadece Türkiye'nin gerçeklerini söylüyorum. Devletimin bütün ünitelerine sesleniyorum, Türkiye'yi karanlıkta bırakamazsınız. Halkıma sesleniyorum, olan sana olacaktır. Herkese sesleniyorum; ülkenize sahip çıkın."

Çıkışta bir gazetecinin "Parti mi kuruyorsunuz?" sözlerine "Sizi birisi aldatmış, uzun atlatmış" karşılığı veren Demirel, "Deklarasyona sizin bir katkınız var mı" sorusunu şöyle yanıtladı: "Niçin olsun ki. Bakın benden birşey çıkarsa bunun işareti olur. Nasıl olur işareti? Ben size daha önce de söyledim. Tantanalı olur. Bakın gümbür gümbür birşey olmadığı zaman bana birşey sormayın. Eğer gümbür gümbür birşey olursa gelin bana."

"Bu işlerin içinde değilim" diyen Demirel, "Bu yeni bir oluşumun işareti olabilir mi?" sorusuna da "Bilemem, bekleyip göreceksiniz. Türkiye hür memleket. Herkes istediğini yapabilir" dedi.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır