|
|
 |
| |
|
Eski sevgiliye küvette infaz
Tatlıses Turizm'de hostes olarak çalışan Necla Karacık: Ayrıldığımız halde evimde banyo yapıp benimle zorla yatmak istedi
Küçükyalı'da Necla Karacık adlı genç kadın, kendisiyle barışmak için evine gelen eski sevgilisini küvette defalarca bıçaklayarak öldürdü.
Dün öğle saatlerinde Kadıköy Adliyesi'ne gelen Necla Karacık, adliyede görev yapan polislere "Eski sevgilimi öldürdüm. Cesedini küvette bulabilirsiniz" dedi.
DEDİĞİ DOĞRU ÇIKTI
Bunun üzerine, genç kadının Küçükyalı Galip Bey Caddesi Erdem Kent Sitesi G Blok'taki evine bir polis ekibi gönderildi. Eve giren polis, 41 yaşındaki Musa Buluter'i banyonun küvetinde kanlar içinde yatarken buldu. Boğazından, sırtından ve vücudunun birçok yerinden aldığı bıçak darbeleriyle can veren Musa Buluter'in cesedi polis tarafından morga kaldırıldı.
Tatlıses Turizm'de hostes olarak çalıştığını söyleyen 22 yaşındaki Necla Karacık, götürüldüğü Cinayet Büro Amirliği'nde korkunç olayı şöyle anlattı:
"Musa ile bir süre ilişkim oldu. Ayrıldıktan sonra peşimi bırakmadı. Bir süre arkadaşlarımda kaldım. Daha sonra bir ev kiraladım. Musa beni orada da buldu. Sürekli arıyor, barışmak istiyordu. Telefonlar daha da sıklaştı. Dün de defalarca aradı. Bunun üzerine kendisiyle konuşmak istediğimi söyleyip eve çağırdım. Biraz oturduktan sonra banyo yapmak istedi. Kabul ettim. Banyoya girdikten sonra beni yanına çağırdı. Yanına gittiğimde tacizde bulundu. Karşı koyunca mutfaktan bıçağı aldı. Boğuşma sırasında bıçak elinden düşünce yerden aldım ve o sinirle bıçakladım."
Polis, Necla Karacık'ın sorgusunun sürdüğünü belirtildi.
Yalçın BEL
|
|
 |
|