kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

G.Antep'ten ucuz veda


Kaleci Ömer'in tarihi hatasıyla yenik duruma düşen G.Antep, Niko ile beraberliği buldu ama direkleri geçemedi
Bir takım bu kadar ucuz elenmez, bu kadar da ucuz ihanete uğramaz. G.Antepspor, ilk maçta kendi kalesine attığı golle yenildiği İsrail'in Hapoel Tel Aviv takımıyla 1-1 berabere kaldı ve UEFA Kupası'na ilk turda veda etti.

Kaleci Ömer, takımın kaderiyle oynayan isimdi. 19. dakikada topla fazla oynaması yüzünden Osterc boş kaleye golü atarken, Ömer arkasından aval aval bakıyordu. Yazık Antep halkına! Futbolda kaleci hatalı gol yiyebilir. Ama böyle hata yapmak yok.

Gelelim golcü diye G'Antep forvetinde oynayanlarına. Böyle büyük maçlarda böyle ucuz gol kaçıran futbolcu bence makbul değildir. Büyük futbolcu zor anlarda ortaya çıkar, golü atar, neticeyi tayin eder.

50. dakikada Niko'nun Hasan'ın pasıyla attığı gol hepimizi ümitlendirdi. Kemal'in 75. dakikada iki adımdan direğe vurdurduğu top şaşırttı. Santrfor Hasan'ın da bu formuyla Milli Takım'a gitmesi imkansız.

Batista'yı ayırıyorum
Bir tek Batista'ya aferin! Olağanüstüydü, sahada basmadık yer bırakmadı. Teknik direktör Tevfik Lav'a da kızamıyorum. Hiçbir hocaya Allah böyle hata yapan futbolcuları nasip etmesin

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır