kapat
26.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Ağlamayın

F.Bahçe, gol atmak istemiyordu. İlk 11'den ben bunu anladım. Daha çok defansif huviyeti olan adamlar sahadaydı. Zaten Mustafa'nın elinde öyle yırtıcı bir golcüsü de yok. Gene Rapajç var forvette. Rapajç ne yapacak? Soldan topu ortalayacak, peki ama kim vuracak?

Kardeşim, defansın topu dan-dun ileriye yollamaktan bitap düşüyor. Orta sahanda ayağına yakışmayan 2 adam topu kullanıyor. Biri Lazetiç, öteki Johnson. Ayrıca çok iyiniyetle mücadele ediyor bu ikili. Ama defans ve orta sahasında adam gibi 2 pas yapamayan takım, nasıl organize atak geliştirecek?

Öyle ah, vah yapılacak maç da değil. Lyon, tahmin edildiği gibi güçlü de çıkmadı. Adamlar F.Bahçe'yi birşey sandılar, kazanmak için gayret de göstermediler. 1 puan onlara yetiyordu. Ama evinde böyle sıradan bir takımı yenemiyorsan, kaleye doğru-dürüst şut atamıyorsan, 89. dakikada gol de yersin. Çünkü işini şansa bırakmış oluyorsun.

Kendi kendine kaşındı

Şimdi ortalıkta bazı adamlar var, "F.Bahçe'nin kadrosu kaliteli" diyor. Topu istop edemeyen, adam geçemeyen, arkadaşına düzgün pas veremeyen adamlar ne zamandan beri klas sınıfına girdi. Ali Güneş 2 tane gol fırsatı yakaladı. Ama kullanamadı. Çünkü yeteneği bu kadar. Ama yetenekli adamlar dün gece de kulübede, Mustafa'nın yanında oturdu. Kim mi bunlar? Hakan Bayraktar, Ali Akdeniz, Ceyhun. Bunlar hazır değilse, hazırlamak kimin görevi. Bu çocuklar evde omlet pişirerek mi hazır hale gelecekler? Mustafa inatlaşmayı bırakıp bazı şeyleri iyi düşünsün.

F.Bahçe dün gece stres içindeydi. Eski maçlara oranla, birazcık daha mücadele gücü yüksek gözüktü. Ama 89'daki gol, 1 puanı almalarına da engel oldu. Ama tekrar söylüyorum, F.Bahçe kendi kendine kaşındı. Defansta nerede duracağını bilmezsen, kademe hatası yaparsan, Avrupalı bizim gibi değil. Topu istediği yere atıyor. Arkada boş adamı bulup golü kaydettiler. Kimse ağlamasın. Bu iş şansla yürümez.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır