kapat
23.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kuşkucu Mehmet'in 'temizlik' harekatı


Hakkında dedikodu yaptığından şüphelendiği köy muhtarını kiralık katil tutup öldürttü. Karısını, torununu ve kardeşini de 'temizletecekti' ama katil konuştu

5 MİLYAR VERDİ
Uzun yıllar Almanya'da çalıştıktan sonra emekli olup Trabzon'un Akçaabat ilçesi Karaçayır köyüne yerleşen Mehmet Altın(61), hakkında dedikodu yaptığından şüphelendiği köy muhtarı Yusuf Keskin'i kiralık katil tutarak öldürttü. Akrabası Enver Altın'a 5 milyar vererek cinayeti işleten yaşlı adam, ardından yakın akrabalarından oluşan yeni bir infaz listesini de kiralık katile verdi. Katil yakalanıp planını ortaya çıkarmasın diye, muhtarın yeğeni Bayram Keskin'e para ödeyerek cinayeti üstlenmesini sağladı. 'İşlerini' yoluna koyunca da soluğu Almanya'da aldı. Bayram Keskin cinayeti üstlendi ve amcasını öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PARAMIN PEŞİNDELER
Ama kiralık katil Enver Altın vicdan azabına daha fazla dayanamayınca plan bozuldu. Jandarmaya giden Altın, her şeyi anlattı. Kuşkucu Mehmet, 1 ay sonra olanlardan habersiz Trabzon'a döndü ve havaalanına ayak basar basmaz hemen gözaltına alındı. Mahkemede suçunu itiraf eden yaşlı adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 milyon markın üstünde bir servete sahip olan Kuşkucu Mehmet'in katile verdiği infaz listesinde "Hepsi paramın peşindeler" dediği torunu, kardeşi ve imam nikahlı eşinin de adı bulunuyordu. Mehmet Altın'ın 12 yıl önce de kendisini aldattığından şüphe ettiği karısını silahla vurduğu ortaya çıktı.

Ersin RAMOĞLU

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır