kapat
20.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Öğretmen bekliyorlar


Eğitim-öğretim döneminin başlamasından bu yana 10 gün geçti ancak Gündüz Kaptanoğlu İlköğretim Okulu'nda 50 öğrenci, öğretmen atanmadığı için ders başı yapamadı!
Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, "Hiçbir okulda dersler boş geçmeyecek" sözü verirken İstanbul'daki bir çok okulda öğretmen eksikliği yüzünden eğitim sekteye uğruyor. Ümraniye'deki Gündüz Kaptanoğlu İlköğretim Okulu'nun 4-B Sınıfı'ndaki 50 öğrenci, 10 gündür ders başı yapamıyor... Bunun nedeni; sınıf öğretmeninin atanmamış olması.. Sınıftaki öğrencilerin yarısı "öğretmen gelmiştir" umuduyla her gün okulun yolunu tutarken, diğerleri evlerinde oturmayı tercih ediyor.

BALIBEY'E ÇAĞRI
Mecburiyet nedeniyle çocuklarına evde ders çalıştıran veliler, öğretmen eksikliğinin giderilmesi için okul yönetimine defalarca başvuruda bulunduklarını belirtip, "Ancak hep aynı yanıtı alıyoruz. Müdür bey öğretmen talebinde bulunduğunu fakat atama yapılmadığını söylüyor" diye yakınıyor. Son umut olarak Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey'e çağrıda bulunarak öğretmen ataması yapmasını isteyen veliler, ayrıca şu hatırlatmayı yapıyor: "Geçen yıl da çocuklarımızın dersleri 1.5 ay boyunca boş geçmişti."

Ramazan YAZGAN

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır