kapat
20.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Halka arz gündemde


Hafta içinde 2.2 katrilyon liralık iç borç geri ödemesi olduğu halde ihale açmayan Hazine'nin önümüzdeki hafta nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu.
2.2 katrilyonluk geri ödeme içinde 1.9 katrilyon liralık bölümün Fon bankalarına yapılacak olması nedeniyle yüksek faiz ortamında ihaleye çıkmayan Hazine'nin yarın borçlanma programı ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Bankacılar Hazine'nin Fon bankalarına olan borcunun önemli bir kısmının yeni kağıt ihracı ile karşılandığını tahmin ederken, önümüzdeki hafta için ise bir halka arz ya da kısa vadeli bono ihracının gündeme gelebileceğini belirtiyorlar.

Hazine pazartesi günü vadesi gelen döviz cinsinden iki yıllık tahvil nedeniyle piyasaya 575 milyon doları ana para ve 36 milyon doları faiz olmak üzere yaklaşık 611 milyon dolar ödeme yapacak. Hazine'nin çarşamba günü de 992 trilyon liralık bono itfası bulunuyor.

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır