kapat
18.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Servis otobüsünde turist soygunu


İstanbul'a bavul ticareti için gelen 50 Rus turist soyguncuların Çeçen olduklarını öne sürdü
Önceki gece, Atatürk Havalimanı'na inen 50 Rus turist, Laleli'deki otellerine gitmek üzere bindikleri servis otobüsünde, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından soyuldu. Çeçen oldukları iddia edilen soyguncular, kayıplara karıştı. Rusya'dan bavul ticareti yapmak üzere İstanbul'a gelen çoğunluğu kadın 50 Rus turist, 02.00 sıralarında Laleli'ye gitmek üzere özel bir servis otobüsüyle yola çıktı.

HER ŞEYLERİNİ ALDILAR
Turistlerle birlikte otobüse binen kimliği belirsiz üç kişi, Florya Havuzlu Meydan'a gelindiğinde silah zoruyla aracı durdurdu. Yolcuların paralarından, mücevherlerine kadar her şeylerini alan soyguncular, şoförü tehdit edip otobüsü Avcılar'a götürdü. Burada bir süre dolaşan soyguncular, daha sonra aracı Küçükçekmece Havacılık Sitesi önünde durdurdular.

BOMBA TEHDİDİ
Otobüse bomba koyduklarını söyleyen üç soyguncu, "Amerika'ya yapılan saldırıyı destekliyoruz" diye bağırdıktan sonra yoldan geçen beyaz renkli Renault (Toros model) marka otomobile binerek kaçtılar. Neye uğradıklarını şaşıran turistler, olayın şokunu atlattıktan sonra polise başvurdu. Otobüste yapılan aramada bombaya rastlanmadı. Turistler, kendilerini soyan üç kişinin "Çeçen" olduklarını öne sürdü.

Mutlu BOZDAĞ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır