|
|
 |
| |
|
Şifo'dan eğitime bir katkı daha
İtalya'nın AC Milan takımıyla yapılan jübilesinin gelirlerini Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayan "Şifo" Mehmet, eğitime katkıyı sürdürüyor.
Mehmet Özdilek, Maslak Migros'ta vakıf yararına satılan Beşiktaş forması, kendisiyle ilgili bir CD ve futbol toplarını imzaladı.
Migros'ta özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Mehmet Özdilek, burada yaptığı açıklamada, her alanda gözönünde olan insanların bu işlerde baş aktör olması gerektiğini belirterek, "Biz ülkemizin zor günlerinde halkımıza güzel şeyler yaşattık. Türk halkı amacı doğruysa, her işe destek verir. Benim yaptığım kuyuya küçük bir taş atmaktı" diye konuştu. Eğitimin yaşı olmadığını ve kendisinin de şimdi eğitim için gelecek hafta yurtdışına gideceğini anlatan Özdilek, "1 yıl Türkiye'de olmayacağım. İlk 6 ay yabancı dil, sonra da teknik direktörlük eğitimi alacağım. Amacım dönüşte yine futbolun içinde olmak ve Türk futboluna hizmet etmek. Futbol hayatımdaki başarıyı teknik direktörlükte de sürdürmek istiyorum" dedi.
|
|
 |
|