kapat
08.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kebap işlerde TOP-10


Huysuz patronlar, dedikodu yapan iş arkadaşları, yoğun ve stresli çalışma saatleri canınıza tak mı etti... İşte meslek uzmanlarınca belirlenen en keyifli işler listesi:
1) İmaj maker (İmaj Danışmanı):

Sıradan birini allayıp pullayıp bir şeye benzetebilmek için kafa patlatan kişi. PR (Halkla İlişkiler) bağlantılı bir iş olan imaj maker'lık, kılık kıyafetten tutun da kullandığı parfümün markasına varıncaya kadar, "kişiyi tasarlama"ya yönelik her türlü 'çalışma'yı içerir. Biraz zevkli, takıp takıştırmayı bilen biriyseniz; sabah 9 akşam 6 çalışanlardan biri olmak zorunda değilsiniz.

2) Yemek yazarı:

En kaliteli restoranlarda, en leziz yemekleri götüren, üstelik elini cebini atmaksızın, elini kolunu sallaya sallaya çıkabilen kişi. Fazla kiloları dert etmiyor ve yemekler konusunda birkaç süslü cümle kurabiliyorsanız, evinize en yakın basın kuruluşunun kapısını çalın!

3) Seyahat yazarı:

Bir gün Hawaii Adaları'da deniz keyfi yapıp, ertesi gün Himalayalar'a çıkan, Sahra çölünde safari zevki yaşayan biri olmak istemez misiniz? İşte tam size göre bir iş! Bu keyifli işi kapabilmek için size gereken şeyler bir pasaport, birkaç tane temiz tişört ve ayakkabı, bir masa üstü bilgisayarı ve bağlı olduğunuz kuruluşun size verdiği yüksek limitli bir kredi kartı.

4) Dondurma Kalite Kontrolörü:

Sabahtan akşama kadar hiç elinizi cebinize atmayıp istediğiniz kadar dondurma yemek istemez misiniz?. Eğer işiniz dondurma lezzetçisi ise bu çok kolay. Bu 'tatlı' işe kapağı atabilmek için yapmanız gereken tek şey, size her ay yüklü bir çek yazabilecek bir dondurma firması bulmak. Dünyada bu işten para kazanan bir sürü şanslı adam var.

5) Cankurtaran:

Bütün gün havuz ve deniz kenarında oturarak birbirinden güzel bikinili kızları kesmek kabul edin ki epey ballı ı bir iş. Eğer yüzme biliyorsanız; tatil köylerinde, bilumum otellerde sadece beleşe tatil yapmakla kalmaz, bir de üstüne para alırsınız. Hele bir de güzel bir bayanı kurtarmayı başardınız mı, değmeyin keyfinize!

6) Alışveriş Uzmanı:

Başkasının parasıyla yüklü alışveriş yapıp, etrafa caka satan kişi. Zamansızlıktan alış-veriş yapamayan bu 'zavallı' insanların ceplerini boşaltırken, kendi cebinizi doldurmaya ne dersiniz?

7) Sinema Eleştirmeni:

Tüm filmlere beleş giren ve sinema dünyasının yıldızlarının çekindiği ender kişilerden biri olmak da elinizde. Film izlemeyi seviyorsanız, bu iş tam size göre. Turnayı gözünden vurdunuz! Hem sevdiğiniz bir iş yapacak, hem de cebinizi dolduracaksınız.

8) Girişimci:

Bir verip, üç alan kişi. Elinizde bir miktar para ve kafanızda ışıltılı bir de fikir varsa hiç durmayın! Belki internet zenginleri gibi bir anda dolar milyarderi olmayabilirsiniz ama en iyi yerlerden giyinebilecek, çocuklarınızın okul masraflarını rahatlıkla karşılayabileceksiniz. En güzeli kendi kendinizin patronu olacaksınız.

9) Animatör:

En iyi tatil köylerinde güneşin ve denizin keyfini en çok kim çıkartır? Tabii ki animatörler. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorsanız, son yılların en gözde işlerinden birini kaptınız demektir. Bu işi yaparak asla çok para kanamayabilirsiniz ama çok ilginç yerler görme ve birbirinden farklı insanlarla tanışma şansına sahip olacaksınız.

10) Prezervatif Kalite Kontrolörü:

Bu iş için bir açıklama yapmaya fazla gerek yok. İster teoride ister pratikte bu işi yapın kim karışabilir ki? Ancak bu işi kapmak için, önce prezervatif üreten bir firmayı kafalayacaksınız. Sonra hem güvenli seks yapacak, hem de prezervatifin güvenilir olduğunu ispatlamak için kan ter içinde kalacaksınız!

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır