kapat
08.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Acele işe şeytan karıştı


Moldovalı hayat kadınıyla bir gecelik aşk için anlaştı. Eve giderken kadın taksiye, kendisi motosikletine bindi. Aşırı sürat yapınca taksiye arkadan çarparak can verdi
Birlikte olmak için anlaştığı Moldova uyruklu hayat kadınının bulunduğu taksiyi son model motosikletiyle takip eden Metin Özdil (29), aşırı hız yapınca taksiye çarptı ve feci şekilde can verdi. Aksaray'da bir barda birlikte içki içtiği Moldova uyruklu Anastasia Repkov (32) isimli hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girmek için anlaşan Metin Özdil (29), Anastasia'yı Beykoz'daki evine motosikletiyle götürmek istedi.

KORKTU, MOTORA BİNMEDİ
Ancak, genç kadın korktuğunu söyleyerek motosiklete binmedi. Bunun üzerine Özdil, Anastasia Repkov'u ticari taksiye bindirdi ve kendisi de motosikletiyle Beykoz'a doğru yola çıktı. Okmeydanı'ndan TEM Otoyolu'na çıktıkları sırada genç adam yavaşlayarak taksiye yaklaştı ve soföre Beykoz'a doğru gitmesini söyledi. Kendisi de motosikletiyle taksiyi takip etmeye başladı. Taksi TEM Otoyolu'nda yaklaşık 2 kilometre gittikten sonra, Özdil, 34 Z 1933 plakalı Yamaha marka motosikletiyle hızlanmaya başladı. Kısa bir süre sonra taksiye yetişen Özdil, aşırı süratlı olması nedeniyle duramadı ve taksiye arkadan çarptı.

KASKI YOKTU,KAFASINI ÇARPTI
Motosikletten düşerek kafasını yere vuran Özdil olay yerinde hayatını kaybederken, motosikleti yaklaşık 150 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle Moldovalı Anastasia Repkov şok geçirdi. Olaydan sonra genç adamın cesedi Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılırken, taksi sürücüsü Hasan Derya ile hayat kadını Anastasia, ifadeleri alınmak üzere Kağıthane Sanayi Karakolu'na götürüldü.

Şefik DİNÇ

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır