kapat
08.09.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

'Medya Terörü' kavgası kızıştı


Garih cinayetinin kilit tanığı Pınar Konuşkan'ı canlı yayına çıkarmak için terör estiren Show TV ve Kanal D, dün gece ana haber bültenlerinde birbirine girdi.
Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Özkan, Pınar'ı canlı yayın konuğu yaptığı gece Show Haber Yönetmeni Reha Muhtar'ı medya terörü estirmekle suçlamış, "Bunu yaratan tek bir televizyon, tek bir kişi. O kişiyi de o haber merkezini de lanetliyorum" demişti. Özkan dün gece de Pınar için kavga edenler arasında hiçbir Kanal D çalışanının olmadığını söyledi.

MUHTAR: ONLAR BİZE SALDIRDI
Reha Muhtar, Özkan'a cevap vermekte gecikmedi. Kavganın görüntülerini yayınlayan Muhtar, "Kanal D ve onunla birlikte hareket eden Milliyet muhabirlerinin Show haber ekibine "saldırdığını" ileri sürdü. Bu kişilerin Nezih Gürol, Bülent Özdemir ve Dinçer Şeref olduğunu iddia etti. Muhtar, ana haber bülteninde Nezih Gürol'un kavgadan sonra gizlice çekilen görüntülerini ve "Yanlış bir şey bu. Ben buna karşıyım" sözlerini yayınladı.

Reha Muhtar, o gece Kanal D Haber'e canlı yayın konuğu olan Pınar'ın "Çıkarı olmasa babam buraya gelmezdi" sözlerini de defalarca ekrana getirdi ve "Kanal D Haber, babaya ne çıkar sağladı" diye sordu.

Muhtar Show Haber'i şu sözlerle bitirdi: "Medyada terör var diyenler, meslektaşlarına sokak ortasında saldırıyor. Tuncay Özkan bir gün önce çıkaramadığı bir konuk için 'İlk defa bir insanın kaçırılırcasına canlı yayın konuğu olarak çıkarıldığını gördüm. Bu televizyon terörü' dedi, bir gün sonra söylediği lafların içinde boğulup kaldı."

www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır