kapat
03.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Türkiye favori olduğunu kanıtladı

İlk iki maçta stresten bahsettik. Ama en büyük stresi İspanya maçında yaşadık. Yenersek grup birincisi olup, çeyrek finalist olacaktık, yenilirsek de sonuncu olup elenecektik. Maça agresif ve 2 dakikada 4 faul yaparak başlamamız beni endişelendirdi. Ama bunun savunma isteğinin getirdiği agresiflik olması sevindiriciydi.

26-14 önde bitirdiğimiz ilk periyodun önemli notları 13-7 ribaund üstünlüğümüz ve Mehmet'in 10 sayısının yanısıra, İspanyol koçun diskalifiye edilmesiydi. İkinci periyotta 3.5 dakikada fark 3'e indi ama Hido ile İbrahim'in üst üste 8 sayısı ile rahatladık. Rakibin hızlı hücumlardan boş dönmesi de bize yaradı.

İbo gerçek bir lider

Yüzde 60'lık 3'lük yüzdemiz de 48-42'lik üstünlüğü getirdi. 3. periyotta hücumda ve savunmada müthiş oynayıp, 22-13'lük skor yakaladık. İbo'nun 17 sayısı da farkı getirdi.

4. periyoda Hüseyin'siz başlamamız ve İbrahim'in de yorulması skor gücümüzü etkiledi ve 4.5 dakika sayı bulamadık. İspanyollar da 14-0'lık bir seri ile farkı eritti. Ama 3. periyotta yakaladığımız avantaj ve son anlardaki direncimizle maçı kazanmayı bildik. Bu sonuçla Türkiye favori takım olduğunu gösterdi.

Ayrıca nasıl oynamamız gerektiğini de ortaya çıktı. Bu takımın skoreri İbrahim'dir. Mehmet de takımın önemli bir ismidir. Ayrıca Hidayet'e Mirsad'a ve Hüseyin'e de ihtiyacımız olduğu gözüktü. İki maçta 191 sayı atan İspanya'yı 78 sayıda tutan savunmamız da harikaydı.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır