kapat
26.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Horon zamanı


Sezona büyük bir çıkış yaparak başlayan bordo-mavililer, yola firesiz devam etmenin sevincini yaşıyor.
Asbaşkan Gürsoy, "Trabzon, eski mücadeleci ruhunu yakaladı" dedi

Her maçın havası başka
Bursaspor karşısında aldığı 5-0'lık galibiyetle, ligin ilk üç haftasını fire vermeden kapatıp 9 puana ulaşan Trabzonspor'da keyifler yerinde. Sezon başında takımda çok iyi bir hava yakaladıklarını belirten Başkan Özkan Sümer, herşeye rağmen temkinli konuşarak şunları söyledi: "Trabzonspor, takım içinde ve dışında birliği sağlayarak başarıyı yakalıyor. Her haftayı ayrı değerlendirmek gerek. Ciddiyetle ve bilinçli adımlar atıyoruz. Dileğimiz bu grafiği düşürmeden devam etmek."

Takım 3 gün izin yapıyor
Başkan Yardımcısı Ahmet Ağaoğlu, zirveye oynayan bir takım olduklarını vurgularken, asbaşkan Ömer Gürsoy da, "Trabzonspor eski mücadeleci ruhunu kazanıyor" dedi ve milli maçlar nedeniyle lige verilecek arayı iyi değerlendireceklerini belirtti. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu da, ligin ilk 3 haftasındaki hedeflerine ulaştıklarını vurguladı. Bu arada bordo-mavililer, 3 gün izin yapacak. Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına salı günü başlayacak olan Trabzonspor'un kampa gireceği belirtildi. Kampın İstanbul Riva Tesisleri'nde yapılması bekleniyor.

FEHMİ ÖZGÜLER

Yüzükleri hoca taktı
Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio, Bursaspor maçı sonrasında nişanlandı. Zorlu Otel'de yapılan nişan töreninde, Marco-Alessia çiftinin yüzüklerini teknik direktör Sadi Tekelioğlu taktı.

www.superbahis.com


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır