kapat
26.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İş dünyasında yas


SAKIP SABANCI

Duyunca yıkıldım
1950'li yıllarda tanıdım. Ticaret Odası'nda, çeşitli derneklerde sadece katılımcı değil, aksiyonerdi. Musevi kökenli olmasına rağmen Türkiye aşığı bir işadamıydı. Çok marifetliydi. Duyunca yıkıldım. Erken ölümü hepimizi derinden üzdü.

MUHARREM YILMAZ (TÜGİAD):

Hep örnek oldu
Türkiye'nin tanıtımına ve kalkınmasına büyük katkılar sağladı. Maalesef Türkiye'nin dinamiklerinden bir tanesinin bu acı kayıpla söndürüldüğünü düşünüyorum. Genç işadamlarına her zaman örnek oldu. Hep onu örnek alacağız.

TUNCAY ÖZİLHAN (TÜSİAD):

Türkiye için kayıp
Saldırıyı kınıyorum. Türkiye için büyük kayıp. Türkiye aşkıyla doluydu. İş dünyasının duayenlerindendi. Gençliğe ve eğitime çok düşkündü. Türkiye, bu cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla izlemeli ve bir an önce failler yakalanmalı.

ŞARIK TARA (Enka Holding Yön Kur.Başk):

Şok oldum
Bu olaydan büyük üzüntü duydum. En son dün Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi bakanı Nikolay Vasiley ile görüşmüştü. Vassilev daha sonra yanıma geldi. Olayı duyduğumuz zaman Vassilev de, ben de şok olduk.

SİYASİLERDEN BAŞSAĞLIĞI

CUMHURBAŞKANI A.NECDET SEZER

Üzüntü duydum
Sezer, Garih'in eşine gönderdiği tegrafta "Değerli eşiniz, iş dünyamızın önemli ismi, başarılı işadamı Üzeyir Garih'in, cinayete kurban gitmesinden büyük üzüntü duydum. Acınızı paylaşıyor başsağlığı diliyorum" dedi.

BAŞBAKAN BÜLENT ECEVİT

Takdirle anılacaktır
Üzeyir Garih'in menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duydum. Türkiye için büyük hizmetlerde bulunmuş değerli bir işadamıydı. Takdirle anılacaktır. Ailesine ve iş dünyasına başsağlığı dilerim.

BAŞBAKAN YRD. DEVLET BAHÇELİ

Canileri kınıyorum
Ülkenin kıymetli ve başarılı iş adamlarından Üzeyir Garih'in menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden üzüntü duydum. Cinayeti işleyen canileri şiddetle kınıyorum. Ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

BAŞBAKAN YRD. MESUT YILMAZ

Örnek isimdi
Türk iş dünyasının örnek isimlerinden olan Üzeyir Garih'in işadamı kimliğinin dışında, hayırseverliği ve cemiyet adamı olma hüviyeti vardı. Türkiye önemli bir insanını kaybetti. Cinayeti kınıyor, ailesine başsağlığı diliyorum.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır