kapat
23.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Tur geçildi ama ya gruplar?

Levski Sofya Şampiyonlar Ligi için taraftarıyla futbolcusuyla bayağı konsantre olmuştu. Alacakları tek gollü bir galibiyet bile Levski taraftarı ile futbolcularını zevkten havaya uçurabilirdi. İnanılmaz bir taraftar desteği vardı. Ama neticede Levski amatör, sahada yüreği ile mücadele eden bir takım o kadar. Yaratıcı ve bireysel yeteneği yüksek futbolcuları yok. Düz, yardımlaşan bir takım.

Bülent, Suat ve Serkan

Galatasaray böyle bir ekip karşısında defansın, orta alanda Bülent Akın ve Suat'ın forvette de Serkan'ın büyük gayreti ile karşı koymaya çalıştı. Ümit ve Hasan Şaş'ı bunlara katmamak lazım. Hasan Şaş yetenekli enerjik bir futbolcu o kadar. Yana dönüyor, geriye dönüyor ama gol atabilecek ne bir kanat akınına faydası var ne de arkadaşlarına sağlıklı bir pas atıyor. Top kaybı da en fazla olan oyuncu...

Ümit'ten çok ümitliydim. Ama sağ kanatta konu mankeni gibiydi. 50. dakikada Galatasaray golü attıktan sonra savunma görevini bırakan Levski'nin zaaflarından yararlanarak pas almaya, rakibi kovalamaya başladı.

Galatasaray turu geçti. Bu yeterli mi? Kesinlikle değil. Takım ve bir bütün olarak var olamıyorlar. Bölüm bölüm belli mevkilerdeki oyuncuların gayretleri ile ayakta durmaya çalışıyorlar. Oyuncuların iyi niyetlerinden şüphem yok. Fakat gayretleri yeterli değil. Doymuş ve heyecan duymayan tavırları nedeniyle umursamaz davranıyorlar. Bu, böyle yürümez. Grup maçlarında büyük oranla zorlanacakları bilinmeli.

Lucescu'nun doğru zamanda doğru oyuncuları değiştirme zaafı sürüyor. G.Saray golünden sonra farklı bitecek bir maç, bu nedenle beraberlik golü sonrası sıkıntılı anlara dönüştü. Arif'in yürüyecek hali yok. Kaçan goller tamamen onun güçsüzlüğünden.

Lucescu herkesi çıldırttı

Ama Lucescu'nun onu ısrarla oyunda tutması bizleri tribünde çıldırttı. Bu adam, sağlıksız çalışan oyuncuyu ve sağlıksız çalışan sistemin saha içi bölümlerini ne zaman görecek?

Hakem Colombo muhteşem bir maç yönetti. Bu ateşli seyirciye rağmen baskı altında kalmayarak sahanın en mükemmel ismi oldu.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır