kapat
23.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Seyisin karısı için katil oldu


Cinayet zanlısı yarış antrenörü: "Kocası Filiz'i fuhuş yapmaya zorluyordu..."
Bursa'da 35 yerinden bıçaklanmış olarak bulunan seyis Can Gülsün'ün katil zanlısı olan imam nikahlı eşi Filiz Gülsün ve sevgilisi Cemal Ören İzmir'de yakalandı. Osmangazi Hipodromu'nda yarış antrenörü olarak görev yapan Cemal Ören, "Can Gülsün eşini fuhuşa zorluyordu. Oysa ben onu seviyordum" dedi.

Yaklaşık bir haftadan beri aranan Cemal Ören ve sevgilisi Filiz Gülsün, İzmir' Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı.

'25 MİLYAR İSTEDİ'
Cemal Ören, ilk sorgulamada cinayeti kendisinin işlediğini söyledi. Sevgilisinin cesedin taşınmasına yardımcı olduğunu öne süren Ören, olayı şöyle anlattı:

"Can Gülsün, Filiz'i fuhuşa zorluyordu. Oysa ben Filiz'e aşıktım. Onu başka erkeklerle düşününce çılgına dönüyordum. Filiz'e beni eve almasını söyledim. O gelmeden Filiz beni eve aldı. Ben bir odaya gizlendim. Daha sonra ortaya çıkıp, Filiz'i bırakmasını istedim. Bana '25 milyar lira getir. Çocuklar bende kalmak şartıyla Filiz'i götür' dedi. Çok sinirlendim bıçakla öldürdüm. Ceset birkaç gün evde kaldı. Kokmaya başlayınca da battaniyeye sarıp dereye attık. Sonra da Filiz ile birlikte kaçtık."

EŞİ DE BIÇAKLAMIŞ
Filiz Gülsün ise "Kocamdan nefret ediyordum. Cemal ile tanıştım ve ona aşık oldum. Cemal. kocamla iş ortaklığı kurup bize daha yakın oldu. Olay günü kendisine her şeyi açıkladık. Para isteyince Cemal onu bıçakladı. Daha sonra Cemal'in elinden bıçağı alıp ben de sapladım. Cinayeti birlikte işledik" dedi.

İbrahim ÖGE

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır