kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

KISA KISA KISA


Güneş: Daha iyi olacağız!
Milli Takım Teknik Direktörü Güneş, Norveç karşısında mücadele ve taktik olarak çok iyi oynadığımızı söyledi. Güneş, "Oyuncularımı kutluyorum. Herkes görevini yaptı. Önemli pozisyonlar yakaladık. Penaltı pozisyonlarında bize değil rakibe verilen kararlar vardı. Hakem birçok takdir hakkını Norveç'ten yana kullandı. Sonuçta iyi bir hazırlık maçı oldu. Gelecekten ümitliyim " diye konuştu.

Ümitler İsrail'i geçemedi: 2-2
Ümit Milli Takım, İsrail'de oynadığı hazırlık maçında İsrail Ümit Milli Takımı 2-2 berabere kaldı. İyi bir futbol ortaya koyan Ay-yıldızlı takım 36'da Kürşat ile öne geçti: 0-1 Bu gole İsrail 52'de Yossi ile cevap verdi: 1-1. 66'da Mehmet tekrar Ümitleri öne geçirdi: 1-2. İlk golün sahibi Yossi maçtaki skoru ilan eden futbolcu oldu: 2-2.

Yeni umut Japonya
Kulübün gelirini artırmak için çareler arayan G.Saray yönetimi Uzakdoğu pazarına yöneliyor. Japonya'nın Avrupa'ya sattığı Nakata ve İnomoto'yu baz alan yönetim bu ülkeden oyuncu almanın peşinde... Arsenal'in İnomoto'yu aldıktan sonra Japonya'da 2 milyondan fazla forma satması, Nakata'nın da transfer olduğu Peruggia, Roma ve Parma'da forma satışlarını tavana vurdurması yönetimin böyle bir karar almasına neden oldu.

Milan'dan 20 gol
Fatih Terim'in Milan'ı amatör takımlardan Dairaghese ile yaptığı hazırlık maçını 20-0 kazandı. Milan'ın gollerini, Javi Moreno (6), İnzaghi (5), Shevchenko (1'i penaltıdan 4), Aubameyang (2), Aliyu (2) ve Jose Mari attı. Terim, Cumartesi İtalya Başbakanı ve Milan Kulübü Başkanı Silvio Berlusconi'nin babasının adına Juventus ile yapacakları maça değinerek, "Başkanımızın babasının adına olduğu için önemli bir anlamı var. Rakibimiz de üst düzeyde olan bir takım. Juventus karşısında iyi oynamak zorundayız. Umuyorum ki, San Siro'ya 80 bin taraftar gelir" açıklamasını yaptı.

Trabzon'da prim sistemi belli oldu
Trabzonspor yönetimi şampiyonluğa 100'er milyar prim verecek. Lig ikinciliğine ise 50'şer milyar lira verileceği açıklandı. Yeni sisteme göre iç saha galibiyetine 1'er milyar prim, yenilgisine ise aynı miktarda ceza verilecek. Deplasmanda ise galibiyete 2'şer milyar prim, yenilgiye de teknik direktörün raporuna göre ceza verilecek. Derbilerde ise iç sahada 3 puana 2'şer milyar, deplasmanda galibiyete de 3'er milyar prim verilecek.

Taviloğlu'nun zaferi
Kemer Golf&Country Club'da düzenlenen Omega Invitational İstanbul Golf Turnuvası, Engin Taviloğlu'nun zaferiyle sona erdi. Nasut Akosman ikinci, Hüseyin Alp. üçüncü sırayı aldı. Bayanlarda Nilgün Çekirge, Kategori B Bayanlarda Wilma Uzkan ve Kategori B Erkeklerde Can Saraç ilk sırayı alan isimler oldular. Golfçülere ödüllerini Federasyon Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Omega Bölge Müdürü Jonathan Stalder ve Otap yetkilileri verdiler.

Slovakya çarpıldı İsveç fark attı
Türkiye'nin 2002 Dünya Kupası Elemeleri 4.Grup'ta, 5 Eylül'de oynayacağı Slovakya, evinde İran'a 4-3 kaybetti. Türkiye'nin 1 Eylül'de oynayacağı grup lideri İsveç ise G.Afrika'yı 3 golle geçti. Golleri Larsson, Allback ve Andersson kaydetti. Milli takımımızın bir diğer rakibi Makedonya ise Bulgaristan'a Balakov'un 47. dakikadaki penaltı golüyle 1-0 yenildi.

Baliç'ten duble
Bosna Hersek, hazırlık maçında Malta'yı Baliç'in 17 ve 22. dakikadaki golleriyle 2-0 mağlup etti. Diğer sonuçlar: 2002 Dünya Kupası Grup Elemeleri: 1.Grup: Yugoslavya-Faroe Adaları: 2-0, 2.Grup: Estonya-Kıbrıs Rum Kesimi: 2-2, Hazırlık maçları: Çek Cumhuriyeti-Güney Kore: 5-0, Finlandiya-Belçika: 4-1, İzlanda-Polonya: 0-1, Letonya-Ukrayna: 0-1, Litvanya-İsrail: 2-3, Rusya-Yunanistan: 0-0, Slovenya-Romanya: 2-2, Fransa-Danimarka: 1-0, İrlanda-Hırvatistan: 2-2, Macaristan-Almanya: 2-5, İngiltere-Hollanda: 0-2, Avusturya-İsviçre: 1-2

Yugoslavya dosyası
Gazetemiz yazarları Hıncal Uluç ve Ünal Özüak ile Hürriyet Spor Müdürü Esat Yılmaer'in katıldıkları 4x10 Eurobasket 2001'e Doğru programı bugün TRT-2'de 23.10'da start alacak. Programda Avrupa Şampiyonası'nda yer alacak takımlardan Yugoslavya ile ilgili geniş bir bölüm yer alacak.

www.sigortam.net


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır