kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Jardel PSG'ye bağlı


G.Saray'da satışı bilmeceye dönen Jardel için Monaco son kararını cumartesi günü ligde oynayacağı PSG maçı sonrası verecek. Brezilyalı golcünün son taliplisi de Parma oldu
Jardel'in transferi cumartesi bitiyor!... Brezilyalı futbolcunun kaderi, Monaco'nun PSG ile oynayacağı lig maçı sonrası netleşecek. Ligde son sırada yer alan Monaco'da başkan Campora, Jardel için teknik direktör Deschamps'a baskı yapıyor. Deschamps, Jardel için kararını PSG maçı sonrası yönetime bildirecek. Bu arada Parma'nın da golcü futbolcu için 10 milyon doları gözden çıkardığı öğrenildi. G.Saray, Jardel Monaco'ya gitmese bile Fransız ekibinden Bonnal'ı almak için kolları sıvadı.

Ümit Karan tribünde
Sakatlığı sebebiyle Roma maçında oynayamayan ve kontrol için Almanya'da bulunan Ümit Karan da karşılaşmayı tribünden izledi. Maçtan iki kulübe yaklaşık 100'er bin dolar kaldı.

Cansun Yılmaz'a çıktı!
Başkan Mehmet Cansun, Ankara'da görüştüğü Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz'dan 1.5 trilyonluk ödülün verilmesi için yardım istedi. Fakat kulübün üzerinde haciz kararı olduğu için başkentten eli boş döndü.

GÖKMEN ÖZDEMİR

www.sigortam.net


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır