kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Kartal Kjaer'i alıyor


Danimarka Milli Takımı'nda Schmeichel'ın yedeği olan 35 yaşındaki kaleci Peter Kjaer bu sabah İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacak
Kaleci transferinde büyük kriz yaşayan Beşiktaş, Danimarkalı Peter Kjaer'le bu soruna nokta koymak üzere. Silkeborg takımında forma giyen 35 yaşındaki kaleci Peter Kjaer ile prensipte anlaşan siyah-beyazlıların bu sabah erken saatlerde İstanbul'a gelecek olan file bekçisi ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Danimarka milli takımının efsanevi file bekçisi Schmeichel'ın yedeği olan Kjaer sabah 09.00'da Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilecek .

1.87 m. boyundaki Peter Kjaer'in halen formasını giydiği Danimarka'nın Silkeborg takımıyla 31 Aralık 2001 sonuna kadar sözleşmesinin sürdüğü ifade edildi.

Bursa çıkarması
Beşiktaş futbol takımı, yarın Bursa deplasmanında oynanacak ligin ikinci maçı için bugün İstanbul'dan ayrılıyor. Dün tek antrenman yapan siyah-beyazlılar bu sabah Fulya'da çıkacakları çalışmadan sonra saat 16.00'da Bursa'ya hareket edecek. Bu arada taraftarlar için de Bursa'ya yarın sabah saat 11.00'de İnönü Stadı'nın önünden 10 otobüs kaldırılacağı açıklandı.

VAHAP HACIOĞLU

www.sigortam.net


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır