kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

www.borusanmakina.com
 

Buna da şükür


Norveç kadar berbat hakemle de mücadele ettik.
İlk yarıdaki penaltıyı Rüştü kurtardı. İkinci devredekinde Solskjaer affetmedi. Bir penaltımız kaynadı. Hakan Şükür beraberliği sağladı. Milli Takım, Oslo'da Norveç ile 1-1 berabere kalırken, özel maçlardaki 5 yıllık galibiyet hasretine son veremedi, ama İsveç ve Slovakya ile oynayacağı Dünya Kupası Grup Eleme maçları öncesi pozitif futboluyla umut verdi. Hem de maçın Finlandiyalı hakeminin son derece kötü yönetimine rağmen...

Mücadeleye iyi başladık. 5'de Okan ve 8'de Ogün'ün vuruşlarından sonuç gelmedi. 17'de Sorensen ve 24'te Iversen ile kalemize gelen Norveç, Rüştü'ye takıldı. 32'de Yıldıray ile Solskjaer arasındaki gerginlik diğer futbolcuların araya girmesiyle son buldu. Bu pozisyonda agresifleşen Okan hemen kenara alındı.

Penaltımız kaynadı
Abdullah 43'te Sorensen'i ceza alanında düşürdü. Penaltıyı Carew kullandı. Fakat başarılı gününde olan Rüştü yine gole izin vermedi. Norveç için kolay düdükler çalan Finlandiyalı hakem, 45'te Hasan Şaş'ın ceza alanında Berg tarafından düşürülmesine seyirci kaldı. Norveçliler dahil herkes penaltı beklerken Vuorela'nın kararı devam oldu. İkinci yarıda önce Emre, sonra da Arif'in girmesiyle Milli Takım iyice hareketlendi. 51'de Abdullah, 67'de Arif'in uzaktan şutlarından sonuç alamadık.

Üç dakikada iki gol
Sorensen 75'te ceza yayı üzerinden vurdu; Metin Aktaş tokatladı. Kalecimiz topa hamle yaptı, Strand çabuk davranıp topu kurtardı ve ayaklarını kaleciye takarak düştü: Yine penaltı. Atışı Solskjaer kullandı: 1-0. Yüklenen Milli Takım, 3 dakika sonra beraberliği buldu. Nihat sağdan kesti, Hoftun pozisyonunu kaybedince Hakan Şükür affetmedi: 1-1

Bu arada, 65'te kafayla, 76'da ayakla mutlak gollük pozisyonları dışarı atan Rangers'lı Flo'nun formsuzluğu da gelecek haftaki maç öncesi F.Bahçeliler için sevindirici bir haberdi.

Fatih DOĞAN

www.sigortam.net


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır