kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Sevdim sizi

İki yıl önce de Oslo'daydım. 17 Ağustos depremi ile yıkılmış ve maçı oynamadan geri dönmüştük. Rötarla da olsa dün gece o maçı oynadık. Son yıllarda futbolcularımızın hazırlık karşılaşmalarını fazla önemsemediklerini biliyoruz. Bu kez öyle değildi. İşi daha ciddiye almışlardı. Finlandiyalı hakemin himayesindeki Norveç kasaplarının tekme-tokat saldırısı millilerimizi hiç, ama hiç sindirmedi.

Hakemi geçmek Norveç'i geçmekten daha zordu! Biz dokunduk mu faul, onlar devirdi mi devam... Norveç'in ilk penaltısına itirazım yok. Ancak ikinci penaltı öncesinde ofsayt vardı bana göre.

Bu arada hakeme sormak isterim. İlk yarının son dakikasında Hasan Şaş'ın yere indirilişi penaltı değil de, neydi? Neyse hakemi bırakalım. Ciddiydik, cesurduk ve oldukça iyiydik. Fazla pozisyon üretemedik ama sürekli golü düşündük. Ofansif yönde en büyük eksiğimiz Hakan'ın yanına bir golcü daha monte etmememizdi. Yıldıray kaliteli kumaş. Ayakları yumuşak, çabuk. Hakan'a da en çok o yaklaştı. Ancak yardımcı golcü görevi Yıldıray'a verilmemeliydi. Arif 65. dakikadan önce oyuna alınmalıydı.

Rüştü muhteşemdi

Şenol hocanın sarkık libero kullanmaması akıllıca bir iş. Böylece orta alanda rakipten bir fazlaydık. Fatih ilk yarıda aksadı. Bunun da ötesinde umursamaz görüntüdeydi. Hasan Şaş da etkisizdi. Şenol hoca bu iki oyuncuyu devre arasında soyunma odasında bıraktı. Sarı kart gören Okan'ı çıkartması da doğruydu. Tayfur Beşiktaş'ta ilk lig maçında oynamadı, dün gece sahadaydı. Şenol hoca mı bu işten anlamıyor, yoksa Daum mu? Rüştü harikaydı. Penaltı kurtardığı için böyle demiyorum. Oynadığı süre içinde tek hata yapmadı. Ah biraz da boyumuz olsa! Norveç zürafalarının yanında oldukça kısa kaldık. Bu takım hoşuma gitti. Slovakya ve İsveç karşısında da böyle oynarsak yüzümüz güler.

www.sigortam.net
www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır