kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Favorim Fenerbahçe

Beşiktaş lige kötü başlangıç yaptı. Ama bir hafta evvel de Milan'ı yendi. O zaman siz herhangi bir şekilde mağlup oldu diye Beşiktaş'ı silemezsiniz. Tabii Beşiktaş, G.Saray ve Trabzon'da da mali sıkıntılar zaman içinde sıkıntı yaratabilir.

Fenerbahçe'ye gelince; geçen hafta maç günü yazdığım yazıda Mustafa Denizli'nin kimsenin bilmediği nitelikleri ve Fatih Terim gibi çok değişik özellikleri olan bir teknik direktör olduğunu vurgulamıştım. Ama Fenerbahçe'nin yıldız kadrosu ve akıllı transferlerle de bu yıl çok daha iyi olacağı kesindir.

Denizlispor'un ilk haftaki başarısı ile teknik direktör Sakıp Özberk'in artık tecrübe yönünden A kategorisinin tepesine doğru yükseldiği görülüyor.

Fenerbahçe sorunsuz kulüp

İstanbulspor'da Aykut Kocaman tek çalıştığı ilk yılında bence geleceği çok parlak bir teknik direktör adayıdır. Kocaelispor'da Hikmet Karaman'a çok dikkat etmek lazım. Bunu derken hem Kocaelispor takımını hem de teknik direktörü Hikmet Karaman'ı kastediyorum. Yalnız tabelaya bakıp takım ve antrenörleri asla değerlendirmemek lazım. Çünkü skor her zaman futbolun gerçeğini yansıtmaz.

Göztepe'de Rıza Çalımbay yıllar sonra ilk kez bir 1. Lig takımını çalıştırıyor. Özellikle İzmir'deki müthiş seyirci desteği ve Rıza'nın çalışkanlığı Göztepe için büyük bir avantaj olsa gerek. Yılmaz Vural'ın Diyarbakır'ı da iyi başladı. Şehrine de takımla ilgili ümit verdi.

Para sorunu olmayan kulüp bence Fenerbahçe... Fenerbahçe aynı zamanda teknik problemi de olmayan bir kulüp. Bir bütün içinde dışarıya hiç sızdırmadan iyi çalışırlar. Oktay, Hakan ve Andersson şu ana kadar forma giyemedi. Yani zengin bir kadrosu olduğu açıkça görünüyor. Huzur desen Fenerbahçe'de var. Onun için de ben ligde şampiyonluğun en önemli favorisi olarak Fenerbahçe'yi görüyorum.

www.sigortam.net
www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır