kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Güngören Fener'e kilitlendi


Pazar günkü İstanbulspor maçı için ilçelerine gelecek Fenerbahçe'yi dört gözle bekleyen Güngörenliler, bir "devi" ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor..
İstanbus'un varoş ilçelerinden biri olan Güngören'de haftabaşından bu yana ekonomik kriz kadar konuşulan bir diğer konu da Fenerbahçe... Pazar günü ilçelerindeki statta İstanbulsporla karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi dört gözle bekleyen Güngörenliler, bir futbol devini ilk kez ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor. İlçelerinin tanıtımı ve dev karşılaşmalara ev sahipliği yapma açısından İstanbuspor-Fenerbahçe maçını bir dönüm noktası olarak gördüklerini söyleyen halk, "İstanbulspor'un Galatasaray ve Başiktaş maçlarının da Güngören'de oynanacağına inanıyoruz. Yıllardır 3. Lig takımlarını ağırlayan stadımız artık dev karşılaşmalara sahne olacak" diyor.

BÜYÜK SEVİNÇ
Güngören'de oturup aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olan ilçe sakinleri maçın heyecanını daha fazla yaşarken, stat çevresindeki esnaf karşılaşma günü kazançlarının katlanacağına inanıyor. Kebapçısından büfecisine kadar tüm esnaf aynı şeyi söylüyor: "Fenerbahçe maçı bu krizde ilaç gibi geldi. Bir haftada yaptığımız satışı bir günde yapacağımıza inanıyoruz. Keşke her hafta sonu büyük bir takımı ağırlasak." Bu arada stadın idari kontrolünü üstlenen Güngören Belediyespor yetkilileri, İstanbulspor-Fenerbahçe maçı için ekstra düzenlemeler gerçekleştiriyor. Yetkililer, "17 bin seyirci kapasiteli stadımız; soyunma odasından çimine kadar maça her açıdan hazır olacak" diye konuşuyor.

Mehmet Kondak: Piyango
Maçın bizim stada verilmesi piyango... Maç günü yüzümüzün güleceğine inanıyoruz. Her maçta satışımız artar ama bu mücadeleye daha fazla seyirci gelecek.

Mehmet İnan: Şans
Stat yakınında dükkanımın olmasına ilk kez bu kadar çok sevindim. Krize rağmen kazancımızın iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü taraftar bol bol para harcar.

Erdoğan Baydı: Can simidi
Maç günü satışımızın canlanacağını tahmin ediyorum. Dileriz stat tamamen dolar, biz de daha fazla müşteri buluruz. Çünkü böyle maç her hafta oynanmaz.

Hikmet Yıldırım: Kazanç
Ödemelerimi bile bu maça göre ayarladım. Borcumun bir kısmını maçın ertesi günü ödeyeceğim. Keşke bizim stadımızda da her hafta büyük bir takımın maçı olsa.

Osman İnci: Bereket
Yümüzümün güleceğine inanıyorum. Maçın burada oynanacağını duyduğumda büyük bir sevinç yaşadım. Çünkü taraftar demek, bizim için müşteri demek...

Fenerbahçe maçı dönüm noktası
Statta sürdürülen hazırlıkları takip eden Güngören Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Bulut, İdris Keskinci ve Ali Seyyar, "İnanıyoruz ki Fenerbahçe maçı bizim için dönüm noktası olacak. Maçın her açıdan eksiksiz bir statta oynandığını gören yetkililer diğer büyük mücadeleleri de buraya verecek" diyor.

www.sigortam.net
www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır