kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Burcu Teğmen erkekleri geçti


Teğmen Burcu Kalpakçı, dokuz ay süren zorlu "F-16 pilot kursu"nu 24 erkek arkadaşının önünde birincilikle bitirdi
F-16 pilotu olmak üzere 9 aylık zorlu eğitime katılan Teğmen Burcu Kalpakçı 24 erkek arkadaşının önünde birinci oldu. Kalpakçı diploma ve şildini 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda düzenlenen törenle MGK Genel Sekreteri Orgeneral Cumhur Asparuk'tan aldı. F-16 Tam Harbe Hazırlık Eğitimi 30. Dönem Birincisi olarak anı kütüğüne uçak maketini çakan Kalpakçı, mezun olan pilotlar adına yaptığı konuşmada, vatan semalarını başarıyla savunacak birer F-16 pilotu olarak kendilerine verilecek her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

25 AĞUSTOS'TA EVLENECEK
Kalpakçıyı mutlu gönünde babası emekli memur İsmail Kalpakçı ile F-4 pilotu nişanlısı Üsteğmen Ercan Şahinkaya yalnız bırakmadı. Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı'na tayin olan Kalpakçı ile Şahinkaya, 25 Ağustos'ta Eskişehir'de düzenlenecek bir törenle dünyaevine girecek. Düğünün ardından Kalpakçı, Balıkesir'deki görev yerine dönerken, Şahinkaya, Eskişehir'de görevine devam edecek.

DİPLOMASINI ORGENERAL ASPARUK VERDİ
4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda düzenlenen törende Pilot Teğmen Burcu Kalpakçı, diploma ve şildini MGK Genel Sekreteri Orgeneral Cumhur Asparuk'un elinden aldı. Kalpakçı, vatan semalarını savunmak için verilecek her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

Sibel YEŞİLMEN

www.sigortam.net
www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır