kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hem spor hem striptiz


ABD'yi striptiz aerobik çılgınlığı sardı. Bir yandan aerobik yaparken bir yandan da soyunuyorlar
Aerobik salonlarında aynaların karşısında hep aynı hareketleri yapmaktan sıkılan Amerikalılar, buna 'şeffaf' bir çözüm getirdi: Striptiz aerobik. New York'taki "Cardio Striptiz" spor salonundaki aerobik dersleri giyinik başlayıp soyunarak bitiyor. Kentte büyük ilgi gören aerobik dersinin yaratıcısı 31yaşındaki Jeffrey Costa.

Costa, sınıfa girer girmez ünlü pop müzik grubu Destiny's Child'ın ya da Michael Jackson'ın hareketli parçaları son ses çalınmaya başlıyor. Ve yaklaşık 20-25 kişilik sınıftaki kadın-erkek, müziğin ritmiyle bir yandan aerobik hareketlerini yaparken diğer yandan da soyunuyor. Geçtiğimiz Haziran ayında başlayan aerobik dersleri, şimdilik haftada yalnızca bir kez veriliyor.

ÇOK KEYİFLİ
Costa'nın öğrencileri arasında Sahil Güvenlik dizisinin seksi oyuncularından Angelica Bridges de bulunuyor. Bridges, "İlk olarak ben de çok utandım. Herkesin önünde soyunmaktan çekindim. Ama bu daha sonra eğlenceli oldu. Bir sergi gibi. Çok keyif alıyorum. Bu derse katılmak yaptığım en iyi iş oldu" diye konuştu.

www.sigortam.net
www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır