kapat
16.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tecavüzcü yandı


Tecavüze karşı etkili ve vahşi bir yöntem geliştirildi: Kadına takılan tampo daki jilet, saldırı anında penisi parçalıyor
26 saniyede 1 kadının tecavüze uğradığı Güney Afrika Cumhuriyeti'nde tecavüzcülere karşı yeni bir silah geliştirildi. Tecavüzcüyü ömür boyu mesleğini icra etmekten alıkoyacak bu silahın adı: Anti tecavüz tamponu... Jaap Haumann adlı emekli bir anestezist tarafından geliştirilen tampon, saldırganın penisini parçalayarak hem tecavüzü önlüyor hem de aynı şeyi yapma ihtimalini kaldırıyor.

Alet, kadınların adet dönemlerinde kullandığı tamponlara benziyor. Ancak bu tamponun içerisinde bir yay ve yayın altına gizlenmiş bir jilet bulunuyor. Bunu kullanan kadınlar saldırıya uğradıkları zaman direnmek ve kendilerini korumaya çalışmak zorunda kalmıyor. Saldırganın penisi kadının vajinasında bulunan tampona değdiği zaman yay harekete geçiyor ve ve tamponun içinden fırlayan jilet tecavüzcünün penisinin, en azından, ucunu paramparça ediyor.

FİYATI 2 MİLYON LİRA
Haumann, bu fikri tecavüze uğrayan onlarca kadınla konuştuktan sonra geliştirdiğini belirtiyor. 1.3 dolara (yaklaşık 2 milyon) piyasaya sürülen tamponları en az 1 milyon kadının satın alması bekleniyor. Kadınların büyük bölümü tamponu kurtarıcı olarak görüyor. Ancak bazıları "Üstümüzde 'saatli bomba taşıyor olacağız" diye tepki gösteriyor.

www.sigortam.net
www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır