kapat
11.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

banner
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Helâl olsun

Trabzonspor'u son 10 yıldır İstanbul'da böylesine mücadele ederken görmedim. Her hattı ile oyunun bütün gereklerini sahaya yansıttılar ve yarınlar için çok büyük umutlar verdiler. Daha ligin ilk maçı. Ama Trabzon'un ortaya koyduğu futbol ve mücadeleye hayran olmamak imkansız.

Koca 90 dakika süresince top rakipteyken herkes iyi niyetle görevini yapmaya çalıştı. Alan daraltarak yapılan pres sonucu rakipten çok top kaptılar. Bunları hızlı ve çabuk hücum girişimlerinde bulunarak Beşiktaş kalesinde pozisyonlara dönüştürdüler.

Çulcu kötüydü

Bunlardan bir tanesinde, devre biterken Da Silva'nın 3 kişiyi oyundan düşürüp verdiği pası, golle sonuçlandıran Zafer oldu.

Trabzon'un defans anlayışı geçen sezonlara oranla çok iyi. Salazar çabuk, dengeli ve duracağı yeri çok iyi bilen bir futbolcu.

Macit ve Cem ilk toplara zamanlamada ve kademe anlayışlarında mükemmel görüntüler ortaya koydular. Mario Jarro ve Da Silva Beşiktaş'ı yıkan adamlardı. Mario Jarro, sahanın her yerinde ayak bastı ve yaptığı driplinglerle adam eksilterek Beşiktaş savunmasını şaşkına çevirdi. Sonuç olarak Trabzon 10 kişi kalması ve hakem Mustafa Çulcu'nun çok yanlış kararlarına rağmen mücadeleyi bırakmayıp hak ettiği galibiyetle lige iyi bir başlangıç yaptı.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır