kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Hakan Şükür Florya'da
İstanbul'da bulunan Interli Hakan, dün G.Saray idmanını tesislerin balkonundan izledi. G.Saray, bugün Diyarbakır ile deplasmanda 19.00'da özel bir maç yapacak. Bu maçta yedeklere görev verilecek.

Samandıra'ya kapandılar
F.Bahçe Glasgow Rangers maçının hazırlıklarını dün çift idmanla sürdürdü. Yeni transfer Hakan Bayraktar da sarı-lacivertli takımla ilk kez çalıştı. Hafif sakatlığı olan Revivo katılmadı. Sarı-lacivertliler akşam idmanından itibaren de İstanbul'daki çalışmalarını basına kapattılar.

Judo'da yine sahte pasaport skandalı
Judoda pasaport sahtekarlığına bir yenisi daha eklendi. Federasyonda milli hakem olarak görev yapan Aziz Kop'un, 3 bin mark karşılığında sahte sporcu belgesi düzenleyip, pasaportlarına da sporcu ibaresini ekleyerek, Avusturya Konsolosluğu'ndan vize temin ettiği ortaya çıktı. 16 Temmuz 2001'de Ramazan Fındık ile Eyüp Akyüz, ertesi gün de Zeki Aydoğan isimli şahıslar, pasaport incelemesinde yakalanınca sahtekarlık ortaya çıktı ve soruşturma başlatıldı.

Muhteşem Hackett
Dünya Şampiyonası'nda 1500 metrede muhteşem bir rekor rıkan Avustralyalı yüzücü Grant Hackett, dün de 25 metrelik havuzda yapılan 800 metre yarışında 7.25.28 ile dünya rekoru kırdı. Perth kentinde yapılan Avustralya Kısa Parkur Yüzme Şampiyonası'nda Grant Hackett, 7.34.90 ile Kieren Perkins'e ait 8 yıllık rekoru tarihe geri gömdü. Uzun kulvardaki 800 rekoru ise Ian Thorpe'a ait.

Stolarzcyk'e veto
Göztepe F.Bahçe maçında denediği Polonyalı futbolcu Stolarzcyk'i gönderdi. Teknik direktör Rıza Çalımbay, "Bu özelliklerde bizim çok futbolcumuz var" dedi. Çalımbay, F.Bahçe karşısında ikinci yarı ortaya konan futbolu beğendiğini de belirterek, "Ancak hala eksiklerimiz var" diye konuştu. Göztepe yarın Denizlispor ile de bir hazırlık maçı yapacak.

Efes Pilsen'e süper Litvanyalı
Efes Pilsen, Avrupa'nın en iyi oyuncuları arasında gösterilen Litvanyalı forvet Soulius Stombergas'ın peşine düştü. Genel Menajer Engin Özerhun, İspanya'nın TAU Ceramica takımında oynayan Stombergas'la görüşmelerin sürdüğünü belirten, NBA'ye giden Drobnjak'ın yerine de bir transfer yapacaklarını söyledi

Sambacılar iddialı
Trabzonspor'un Brezilyalı Marcio Jarro ile Rabson Da Silva, şampiyonluk mesajı verdiler. Savunma oyuncusu Jarro, "Trabzon'a şampiyonluk yaşamaya geldik. Herşey çok iyi gidiyor. Beşiktaş'ı yenerek lige iyi bir başlangıç yapacağız" dedi. G.Birliği maçında attığı gol ve futboluyla beğenilen Da Silva da, "Şampiyonluk şansımız yüksek. Kaç gol atarım bilmem ama Trabzon'a katkı yaparım" diye konuştu. Öte yandan bordo-mavililer Beşiktaş maçı öncesi İstanbul'da kampa girecek

İTÜ Orhun'u bekliyor
Basketbol Ligi'nin yeni takımı İTÜ, Orhun'u kadrosuna katmak istiyor. Menajer Raşit Akın, "Orhun'a teklifimizi ilettik ve cevap bekliyoruz. Orhun'un durumuna göre de 1 ya da 2 ABD'li oyuncu alacağız" dedi

G.Antep üçledi
G.Antepspor, evinde yaptığı hazırlık maçında Siirt Jetpa'yı 3-1 mağlup etti. G.Antep'in gollerini Hasan Özer (32, pen) ve Mustafa Şahintürk (86, 88) atarken Siirt Jetpa'nın tek sayısı 90'da Serdal'ın vuruşuyla geldi.

Körfez tutulmuyor
Geçtiğimiz hafta İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Arsenal'i 4-1 yenen Kocaelispor, bu kez Toshack'ın çalıştırdığı İspanyol Real Sociedad'ı 2-1 mağlup etti. Yeşil-siyahlılar, 37'de Faruk ile öne geçtiler. 41'de Demetradze eşitliği sağladı. Kocaelispor'a sezon açılışında galibiyeti getiren gol 73'te Serdar'ın nefis kafasıyla geldi.

Digitürk'e kolay üyelik fırsatı
Süper Lig heyecanını futbolseverlerin evlerine taşıyacak olan Digitürk'e olan yoğun talep üzerine TV ÜYELİK kanalı devreye sokuldu. Digitürk üyeleri, 555 nolu 'TV ÜYELİK' kanalından, digikumandalarının tuşlarını kullanarak Lig TV'ye anında üye olabilirler. Bu uygulama futbol ile sınırlı değil. Digitürk'ün EKSTRA ve NBA.com TV ve dergi üyelikleri de sipariş edilebiliyor.

www.sigortam.net


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır