kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Külliyen yalan


Küçükçekmece Belediye Başkanı, son katı tamamlanmak üzere olan devasa külliye için 'hemen araştırma(!) başlatacağını' söyledi
Küçükçekmece Belediye Başkanı Halidun Özbatur, Halkalı Merkez Mahallesi Çamlıkaltı mevkiinde yapımı bitmek üzere olan dev külliyeden habersiz olduğunu öne sürdü. Mahalle muhtarının başkanlığını yaptığı dernek tarafından inşa ettirilen külliyenin varlığından SABAH'ta okuduğu haber sonrasında bilgi sahibi olduğunu söyleyen Özbatur, "İbadethanelere karşı değiliz ancak gelişigüzel şekilde inşa edilmelerine izin vermeyiz" dedi.

GEREKENİ YAPARIZ
İlgili birimlerine talimat vererek külliyeyi mercek altına alacağını belirten Başkan Özbatur şöyle konuştu: "Büyük bir ihtimalle yapımı bizim dönemimizden önce başlamıştır. Çünkü biz böyle bir yapıya izin vermedik. Başkanlık koltuğuna oturduğum günden bu yana kaçak olarak bir çivi bile çaktırmadım. Külliyede eğer imar kanununa aykırı bir durum söz konusu ise gerekeni yaparız." Çamlıkaltı mevkiinin bazı sakinleri ise belediyenin külliyenin yeşil alanı işgal etmesine seyirci kaldığını belirtti.

Ramazan YAZGAN

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır