kapat
04.08.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Zıpkınla vuruldu
Muğla'nın Fethiye ilçesinde Mustafa Dereli (61) adlı pansiyoncu, telle boğulduktan sonra göğsünden zıpkınlanarak öldürüldü. Sarışın kadınlara zaafıyla tanınan Dereli'nin 6 yıl önce eşinden boşandığı belirtildi. Evini yabancı uyruklu kadınlara kiralayan yaşlı adamın sık sık "Bende 4 trilyon lira para var, yemekle bitiremem" dediği öne sürüldü. Cinayetle ilgili olarak Kamil Kontaz bir kişi ile Nihal isimli bir kadın aranıyor.

Mühendisin sır ölümü
Beyoğlu Pürtelaş Sokak'ta tek başına oturan Burak Kaymaz adlı inşaat mühendisi evinde ölü bulundu. 28 yaşındaki Kaymaz'ın zehirlendiği ortaya çıktı. İşsiz olduğu öğrenilen genç mühendisin intihar amacıyla ilaç içmiş olabileceği belirtildi. Burak Kaymaz'ın ölüm haberini alan mühendis arkadaşları evinin önünde gözyaşları döktü. Ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Ankara polisine yeni imaj
Başkent'in yeni Emniyet Müdürü Hasan Yücesan, farklı çıktı. Göreve başlar başlamaz bir sosyolog gibi toplumsal analiz yapan Yücesan, ilginç çözümler üretti. Yücesan yayınladığı genelgede "Karakola gelen vatandaşa önce (Hoşgeldiniz) denilecek sonra çay ısmarlanacak ardından şikayeti alınacak" emrini verdi. Yücesan, "Polis, sırf kaba kuvvet kullanan, önündeki herkese cop vuran, kaba kuvvetle düzeni sağlayan bir garip insanlar topluluğu olarak gören, provakatif düşünceli insanların ekmeğine yağ sürercesine ceberrut davranış gösteren kişiler olmayacaktır. Hiçbir toplumsal olayda emrim olmadan cop kullanılmayacaktır" dedi.

Körlerin tarlası soyuldu
Yardımseverler Fransız çiftin, Adapazarı'nda kiraladıkları üç ayrı tarlada özürlü depremzedeler için ektiği yaklaşık 800 kilogram fasulye çalındı. Martine-François Partdes çifti, kiraladıkları tarlaların gelirini özürlüler için harcamayı planlıyordu. Ancak çift, hasatta tarlaya gidince ekili fasulyenin toplandığını gördü. Çift, jandarmaya başvurdu.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır