kapat
27.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 
LEYLA UMAR(lumar@sabah.com.tr )

Cem'lere yaraşır düğün

İsmail ve Elçin Cem kendilerine çok yakışan bir merasimle oğulları Kerim'le gelinleri Andrea'nın mutluluğunu paylaştılar.. Düğüne 2 tarafın da sadece yakın dostları katıldı...

Basınımızı günlerce meşgul eden bol sanatçılı, bol havai fişekli düğünlerden bıkanların Çarşamba gecesi Çırağan'daki düğünü izlemelerini çok isterdim. İsmail ve Elçin Cem kendilerine çok yakışan bir merasimle oğulları Kerim'le gelinleri Andrea'nın mutluluğunu paylaştılar.. İki tarafın da sadece yakın dostlarının katıldığı düğünde Brezilyalı Sioufi ve Cem Ailesi'nin kaynaşmasını izlerken onların sevincini paylaşmak da bizlere düştü.

Çok eski dostlarla sık sık cenazelerde buluşanların güle oynaya hasret gidermeleri ne kadar üzücüyse düğünlerde gösterişten uzak, sevinç dolu buluşmalar da o kadar hoş oluyor.

BALAYINA KÜBA'YA GİDİYORLAR
Cem'lerin Brezilyalı gelini 30 yaşında olduğunu rahatça söyleyen ve 20'den fazla göstermeyen çok sade bir genç kız. Halkla ilişkiler ve gazetecilik yaptığı ülkesinden Türkiye'ye geleceği ve burada yerleşeceği için mutlu. Zaten Cem gelinini elinden tutup tüm davetlilere tanıtırken gazeteci dostları Andrea'ya "Artık sen de bizdensin" diye takılıyordu.

Balaylarını üç gün sonra Küba'da geçirmeye başlayacak olan Cem çifti davetlilerle tek tek o kadar meşgul oldu ki dansa ancak gece yarısından sonra vakit bulabildiler.

BREZİLYALI KIZLAR MUHTEŞEMDİ
İşte o zaman Brezilya'dan gelen ve üç masada oturan gelinin arkadaşları bir anda pisti doldurdular. Copa Cabana plajlarında bütün gün yaptıkları spor ve danslarla harikulâde vücutlu Brezilyalıları seyrederken yıllar önceki yazılarımda "Neden bizim gençler Brezilyalı kızlarla evlenmez de Amerikalı gelinleri ithal ederler?" demişimdir. Kerim Cem öncülüğünü yaptı. Gelinin kız kardeşi Monique "Ablama ne kadar gıpta ediyorum; keşke ben de burada yaşasam" derken Türk gençleri onu hayranlıkla izliyorlardı. Gelinin annesi Zilda Sioufi ise sadece kızlarını görmek için değil İstanbul'a hayran olduklarından sık sık Türkiye'ye geleceklerini söylüyordu.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır