kapat
27.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Cansun-Uzan savaşları


G.Saray Başkanı, evindeki eşyaları haczeden Cem Uzan'ın kulüpten ihraç edilmesi için kolları sıvadı. Cem Uzan ise dün Cansun'un Harbiye'deki işyerinde bulunan oturma grubu ve bazı eşyaları haczetti

Harbiye'ye baskın
Galatasaray'da Başkan Mehmet Cansun ile Cem Uzan arasındaki savaş tırmanıyor. Galatasaray ile forma reklamı alışverişinde aldığı Mehmet Cansun imzalı 5 milyon dolarlık senedi işleme koyan Telsim'in sahibi Cem Uzan, Galatasaray Başkanı'nın evinden sonra, dün de işyerini haciz ettirdi. Kongrede Cansun'un rakibi Ateş Ünal Erzen'i destekleyen Uzan'ın avukatları, Cansun'un Harbiye'deki Kamera Reklam şirketinin 8. katındaki dairesinde bulunan oturma grubu, buzdolabı, televizyon ve orta masayı alıkoyarak yeddiemine götürdü.

Telsim'e dava
Yaşadığı iki haciz olayı için Pazartesi günü düzenleyeceği basın toplantısıyla detaylı açıklamalarda bulunacağını kaydeden Mehmet Cansun, "Bu olaylar iş yaşamımla değil, Galatasaray'ın gelirleri ile ilgilidir. Mallarımız çok sevdiğimiz Galatasaray'a feda olsun. Ancak, Galatasaray ile uğraşmak başka şirketler ve kuruluşlarla uğraşmaktan zordur" demekle yetindi. Sarı-kırmızılı yönetim dün Florya'da yaptığı olağanüstü toplantıda forma reklamını iptal etmek için girişimlerde bulunan Telsim aleyhine tazminat davası açmaya karar verdi.

Divan'a çağrı
Divan Kurulu, Uzan'ın ihracı için olağanüstü toplanacak

Galatasaray yönetiminin dün Florya'da gerçekleştirdiği olağanüstü toplantıdan Cem Uzan'ın kulüpten ihracı için girişimlere başlanması kararı çıktı. Yönetim, tüzüğün 18. maddesine dayanarak Cem Uzan'ı kulüpten ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevketti.

Divan Kurulu Başkanı Duygun Yarsuvat ise aynı olay sebebiyle Divan Kurulu'nu Pazartesi günü olağanüstü toplantıya çağırdı. İhraç talebinin Divan Kurulu'nda görüşüleceği ifade edildi.

Yaşar YALÇIN


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır