kapat
27.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Pişkinsüt Bakan Türk'ü eleştirdi
Ankara Cumhuriyet Savcılığının hakkında fezleke hazırladığı DSP Aydın Milletvekili Sema Pişkinsüt, "hukuk adına sürekli yanlış yapan, devlet adına açıklama yapıp sözünden dönen bir Adalet Bakanı'na sahip olmasının, Türkiye için büyük bir şanssızlık" olduğunu söyledi.

Durmuş: Bekaret kontrolü istemedim
Sağlık Bakanı Osman Durmuş, Sağlık Meslek Lisesi yönetmelğindeki ifadelerin AB standartlarına uydurulduğunu belirterek, "Bekaret kontrolü yapan karşısında beni bulur" dedi. Milli Eğitim Bakanlığı ise tartışılan yönetmelikle ilgili soruşturma başlattı.

ANAP Kongresi'nde 200 sanatçı "Türkiyem" adlı bir gösteri sunacak
ANAP'ın 4-5 Ağustos tarihlerinde ASKİ Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Olağan Kongresi için hazırlıklar sürdürülüyor. Kongre çalışmaları, Mustafa Taşar ve Selçuk Pehlivanoğlu'nun denetiminde gerçekleştiriliyor. 1226 delegenin oy kullanacağı kongrede 200 sanatçıdan oluşan topluluk "Türkiyem" adlı bir gösteri sunacak.

Yazarkasa eylemcisi Çakmak LDP'den sonra CHP'yi de aldattı
Başbakanlık binası önünde "yazarkasa" eylemi yapan Ahmet Çakmak, dün bir grup esnafla birlikte CHP'ye üye olacaktı. Genel Başkan Deniz Baykal'ın da katılacağı tören son anda iptal edildi. Çakmak'ın daha önce de LDP'ye katılacağı açıklanmış ancak bu katılım da son anda yapılan bir açıklamayla gerçekleşmemişti.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır