kapat
27.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ilıcak'a düğün şoku


Nazlı Ilıcak ile dünürü Jülide Arno arasındaki davetiye krizi kına gecesinden sonra düğünün de iptaline yol açtı. Anneleri kapışan genç çift sadece nikah kıyacak
Kına gecesi davetiyesi, fes ve Arap kıyafeti krizi ve son olarak da "düğünü siyasete alet etme" suçlaması yüzünden anneleri kapışınca Aslı Ilıcak ve Ali Yemeniciler'in 10 Ağustos'taki düğün töreni iptal edildi. Ilıcak'ın organize ettiği 4 Ağustos'taki kına gecesinden de zaten vazgeçilmişti.

Anneleri arasına kara kedi giren çiftin sade bir nikahla evlenmesine karar verildi, ancak nikah tarihi ve yeri henüz kesinleşmedi. Nazlı Ilıcak'ın, nikahtan sonra Ali ve Aslı'nın arkadaşlarını kendi evinde vereceği davette ağırlamayı planladığı bildirildi. Damadın "Oğluma arap kıyafeti giydirecekti" diyen annesine sinirlenen Nazlı Ilıcak, "Yaşanan nahoş olay nedeniyle düğünü iptal ettim" dedi. Ilıcak "Tartışmanın mahiyetini anlayabilmiş değilim ama büyütmek istemiyorum. Önemli olan çocukların mutluluğu" diye konuştu. Ali'nin annesi Jülide Arno'nun "Gelinim Aslı'yı seviyorum, onunla bir sorunumuz yok" sözlerine karşılık, Aslı'nın annesi Nazlı Ilıcak da "Ali'yi damat olarak çok beğendiğini" söyledi.

Ilıcak'ın bastırdığı Ali Yemeniciler'i fes giymiş halde gösteren bir karikatürün yer aldığı davetiyeyle başlayan tartışma, kına gecesinin bir kıyafet balosu şeklinde planlanması nedeniyle iyice alevlenmişti. Yemeniciler'in annesi Jülide Arno, bu organizasyona sert tepki göstermiş ve "Oğluma Arap kıyafeti giydirip, Arap düğünü yapacaktı. Duyunca çılgına döndüm. Nazlı Hanım düğünü siyasete alet etmek istedi" açıklaması yapmıştı.

DEMEÇ ÜZERİNE DEMEÇ
Ilıcak SABAH'ın ısrarlı sorularına rağmen bu konuda konuşmak istemediğini belirtti ve "Tartışmanın mahiyetini anlayabilmiş değilim ama büyütmek istemiyorum. Önemli olan çocukların mutluluğu. Ali'yi de damat olarak çok beğeniyorum" dedi. Ilıcak, kına gecesi ve düğünü iptal etme kararını da sekreteri aracılığıyla şöyle açıkladı: "Böyle nahoş bir olayın olmasından dolayı ben de düğünü iptal ettim. Ancak nikahın iptali sözkonusu değil. Davetiye gönderdiğim tüm eş, dost ve akrabaları arayıp düğünün iptal edildiğini bildiriyorum. Nikah tarihi, yeri şu anda belli değil."

Şebnem HOŞGÖR


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır