kapat
27.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

banner
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

www.euronet-tr.com
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Korkuluklara saplandı


Hayat Balıkçıoğlu adlı genç kadın, 6. kattan düşerek can verdi. Olayın cinayet olup olmadığını araştırılıyor
Adana'da 25 yaşındaki Hayat Balıkçıoğlu oturduğu apartmanın 6'ncı katından düşerek bahçe korkuluklarına saplandı. Polis, genç kadının cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duruyor.

Mahfesığmaz Mahallesi 85. Sokak'ta oturan 25 yaşındaki Hayat Balıkçıoğlu, görgü tanıklarının ifadesine göre, dün saat 17.00 sıralarında balkona çıkıp, "Yeter artık" diyerek kendini aşağı bıraktı.

Apartmanın bahçe duvarını çevreleyen demir parmaklıklara saplanan genç kadın, olay yerinde feci şekilde can verdi. Bu sırada, kimliği belirsiz iki kişinin 33 plakalı Lacivert renkli Tempra marka otomobille uzaklaştığı görüldü.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA
Polis, olayın intihar mı, yoksa cinayet mi olduğu konusunda ipuçlarına ulaşmak için çalışmaya başladı. Bu arada apartman sakinleri, 3 ay önce taşınan Hayat Balıkçıoğlu'nun daireyi bir erkekle birlikte tuttuğunu, o günden beri evine gelen gidenlerin hayli fazla olduğunu ancak hiç kimse ile konuşmayan genç kadının ne iş yaptığını bilmediklerini söylediler. Olayla ilgili Mahmut Şen adlı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Nazan ERDEM


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır